Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Adayı Dr. Erdoğan Özyalçın 1 Kasım Milletvekili Seçimleri münasebetiyle Gazi İlkokulu’nda oyunu kullandı ve Erzincan için en hayırlı neticenin sandıktan çıkmasını diledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Adayı Yalçın Tanrıverdi, Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan ve bazı parti yetkilileri Özyalçın oy kullanırken yalnız bırakmadılar.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Adayı Dr. Erdoğan Özyalçın oy kullanımının ardından beraberindeki parti yetkilileriyle beraber sandık görevlilerini ve vatandaşları ziyaret etti, seçimlerin Erzincan ve Türkiye için hayırlı olmasını istedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan açıklamasında; “Özellikle 1 Kasım Seçimlerinin başta Erzincan’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi Türkiye gerçekten kötü günler yaşıyor. Bizler bu kötü günlerin yaşanmasını artık istemiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hangi partiden olursa olsun ve 2 Kasım’dan itibaren hangi parti birinci olursa olsun bu partiler Türkiye’nin artık son demine vurması lazım. Bu partilerimizin seçimden sonra bir araya gelerek tek başına iktidarlıkta o, yoksa koalisyonsa onun için, terörün ve analarımızın gözyaşlarının dinmesi için herke el ele ve gönül gönüle vermesi lazım. 1 Kasım Seçimlerinin tekrar ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Adayı Yalçın Tanrıverdi ise; “1 Kasım Seçimlerinin önce Erzincan’ımıza sonra Türkiye’mize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu seçimleri el birlikte Türkiye’de ayrışan, kutuplaşan tüm halkın bu seçimlerden sonra hükümetlerin veya kurulacak hükümetlerin çabalarıyla birleştirici bir güç haline dönüştürülmesi konusunda ciddi anlamda bir temennim var. Bu anlamda 1 Kasım Seçimlerinin ülkemize hayırlara vesile olacağına inanıyorum” dedi.

 

Son olarak konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Adayı Dr. Erdoğan Özyalçın ise; “1 Kasım’da yapılan bu seçimlerin ilimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah özgürlümüz kazanır, kardeşlik kazanır, barış kazanır ve demokrasimiz kazanır. Bu seçimin ülkemizin, gençlerimizin, birlik ve beraberliğimizin için ne kadar önemli olduğunu hepimiz görüyoruz. Savaşın olmadığı, gözyaşının olmadığı bir Türkiye istiyorum. Tekrar 1 Kasım Seçimlerinin ilimiz ve ülkemize, kardeşliğimize, özgürlüğümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.