7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler için siyasi partiler seçim çalışma startını verdi. Erzincan’da seçim startını ilk veren parti Milliyetçi hareket Partisi(MHP) oldu. MHP Milletvekili Adayları Ümit Özker ve Mutlu Özdemir ile birlikte partililer Terzibaba Mezarlığını ziyaret ederek, dualar ettiler ve kurban kestiler.
            Erzincan seçim çalışmalarının startını ilk veren parti MHP oldu. Milletvekili adayları ile birlikte Terzibaba Mezarlığını ziyaret eden partililer, seçim sürecinin kazasız ve belasız bir şekilde geçmesi temennisinde bulunarak, kurban kesildi ve Kur’an-ı Kerim okundu.
            MHP İl Başkanı Bekir Aksun, MHP MYK Üyesi Hasan Özarslan, Merkez İlçe Başkanı Salih Aksu,Milletvekili Adayları Ümit Özker, Mutlu Özdemir, eski Belediye Başkanlarından Erkan Karaman, MHP Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.
‘MANEVİYATI YÜKSEK OLAN YERDE SEÇİM STARTINI VERDİK’
MHP’nin 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler için çalışmaların startını Terzibaba Mezarlığı ve diğer şehitlikleri ziyaret ederek başlattıklarını vurgulayan MHP İl Başkanı Bekir Aksun, “Milliyetçi Hareket Partisi aday adaylığı süreci sona ermiş ve adaylarını belirlemiştir. Adaylarımızla birlikte seçim start vermek için ‘Vallahi Dünya İçin Allah Demem’ diyen manevi şahsiyetlerimiz, büyüklerinden Terzibaba Hazretlerini ve onun ismi altında olan ve mezarlığımızda bulunan Beşir Efendi Hazretlerini ve Abdurrahman Reyhani Hazretlerini ve ismini sayamadığımız diğer manevi büyüklerimizin deprem şehitlerimizin, şehitliğimizin ve Piri Sami Hazretlerinin kabirleri başında dualarımızı ettik ve kurbanımızı kestik. Cenabı Allah memleketimize ve bütün dünya alemine ve insanlık alemine hayırlara vesile kılmasını temenni ederek, maneviyat değeri yüksek olan bir yerden seçim çalışmalarımıza başladık.” şeklinde açıklamada bulundu.
            Mezarlık ziyaretleri ile birlikte kurban kesildi, Kur’an-ı Kerim okundu ve partililere lokum ikramında bulunuldu.