Tüm Türkiye’nin merakla beklediği 1 Kasım 2015 genel seçim sonuçları nehaber24.com aracığıyla takip edebilirsiniz. Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) iznin ardından tüm sonuçları detaylarıyla sitemizden takip edebilirsiniz.
Sadece partilerin aldığı oylar değil bu oy oranlarının detaylı analizi de nehaber24.com’un özel seçim sayfasında yer alacak.

Partilerin oy oranları, Barajı geçen partiler ve kazandığı milletvekili sayıları, her ilde en yüksek oy oranına sahip parti, söz konusu partinin bir önceki seçime göre performansı gibi birçok başlıkta seçim analizlerini bir tıkla öğrenebileceksiniz. Cihan Haber Ajansı’nın veri kaynağı olarak kullanacak olan nehaber24’un Genel Seçim 2015 sayfasında şu özellikler yer alacak.

Partilerin ve bağımsız Adayların illere göre oy oranları ve kazandığı milletvekili sayıları Her partinin her bir ilde aldığı oy sayıları ve partileri dışında, partilerin o ilde aday gösterdiği milletvekillerinin kazanıp kazanmadığı yine okurlarımız her bir il için hazırladığımız seçim sonuçları sayfalarından rahatlıkla öğrenebilecek.

Haritalarla görselleştirme
Partilerin en yüksek oy aldığı iller, her parti için ayrı ayrı görselleştirilecek ve harita üzerinde istediğiniz ile tıklayarak o ile dair seçim sonuçlarının detaylarını öğrenebileceksiniz. Ayrıca her parti için ayrı ayrı tüm Türkiye haritası üzerinden en az veya en çok oy oranına sahip olduğu illeri harita üzerinden anlık güncellemelerle takip edeceksiniz.