AK Parti Erzincan Milletvekili adayı Sebahattin Karakelle, seçim çalışmalarını yeni sanayi esnafına yaptığı ziyaretlerle sürdürdü.

1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem milletvekilliği seçimi çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle, yeni sanayi esnafına yaptığı ziyarette yoğun ilgi gördü.

AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan eski Belediye Başkanı Mehmet Buyruk ve diğer parti yöneticilerinin katıldığı ziyarette, esnafı ziyaret edip, sorunlarını dinleyip AK Partiye destek istediler.

Yeni Sanayi’de bulunan dükkanları teker, teker ziyaret ederek esnaflarla sohbet eden AK Parti Erzincan Milletvekili adayı Sebahattin Karakelle, küçük esnaf ve sanatkara verilen desteklerden bahsetti.


ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YAYINDAYIZ

Yapılan esnaf ziyareti sonrası açıklaması yapan AK Parti Erzincan Milletvekili adayı Sebahattin Karakelle, ‘‘AK Parti’nin 13 yıl boyunca her zaman esnafa sahip çıktığını söyleyerek, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, AK Parti’yi yeniden tek başına iktidar görmek istediğini belirterek, 13 yıldır ülkede süren bir istikrar vardı. Bu istikrarda AK Partimiz sayesinde oluşmuştu. Ekonomik ve siyasi gibi birçok alanda Türkiye’de bir istikrar vardı; ama 7 Haziran’da ortaya çıkan tablo şuanda sıkıntı meydana çıkarttı. 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan seçimle raydan çıkan tren tekrar yoluna girecek ve ülkemizde tekrar istikrar sağlanacak” dedi.


ESNAFA TAM DESTEK

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 4 Ekim tarihinde açıkladığı seçim beyannamesinden de bahseden Milletvekili Adayı Karakelle, ‘‘AK Parti’nin 13 yıl boyunca her zaman esnafa sahip çıktığını bundan sonra da esnaf ve sanatkara yönelik desteklerin ve düzenlemelerin devam edeceğini vurguladı’’.
Esnafa düşük faizle kredi verileceğini ifade eden Karakelle, konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘‘Türkiye’nin geleceği açısından önemli bir seçim sürecinde olduklarını, bu seçimde yine esnafa tam destek veriyoruz. 30 bin lira faizsiz kredi desteği sağlayacak, iş kurmak isteyen esnafımıza gereken yatırımı yapacağız. Basit usulde vergilendirilen esnafımızdan 8 bin liraya kadar olan yıllık kazançtan artık vergi alınmayacak. Yine esnafımızın emekli aylıklarından kesilen sosyal güvenlik pirimi kesintisi tamamen kaldırılacak” sözlerini kaydetti.