Yoğun güvenlik önlemi altında gerçekleştirilen oy kullanma işleminde Erzincan’dan aday olan milletvekili adaylarının oy kullandıkları okullar şu şekilde; Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) milletvekili adaylarından Talha Erol Durmaz Milli Piyango Anadolu lisesi ve Serkan Bayram Mehmetçik İlkokulunda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adaylarından Ümit Özker Melikşah İlkokulu, Mutlu Özdemir ise Tercan'ın Edebük köyünde, Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) milletvekili adaylarından Erdoğan Özyalçın Gazi İlkokulunda,  Yalçın Tanrıverdi ise Mehmetçik İlkokulunda oyunu kullandığı öğrenildi.

  Milletvekili adayları gerekli olan kimlik belgelerini ve seçmen kağıtlarını yetkililere ibraz ederek 20 siyasi partinin bulunduğu ve “Evet” mührünü bastıkları oy pusulasını kapalı zarfa koyduktan sonra şeffaf sandıklara zarflarını atarak oy verme işlemlerini tamamladılar.

  Oy verme işlemlerini tamamlayan adaylar, 2015 Genel Seçimlerinin ülkeye ve millete hayırlı olması temennilerinde bulundu.

  Yoğun güvenlik önlemi altında ve sıkı denetimler altında yapılan oy kullanma işleminin sabah saat 08.00’da başlarken akşam saat 17.00’de sona ereceği öğrenildi.