Refahiye ilçesinden Erzincan’a karayolu ile gelen Binali Yıldırım, Erzincan girişinde Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve il protokolü tarafından karşılandı.
Ak Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, ve yetkililerin katıldığı ziyarette konuşan Vali Abdurrahman Akdemir, Binali Yıldırım’ın Erzincan’da bulunmasından dolayı duyduğu memnuniyetini ifade etti.
Konuşmasında, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Erzincan’ın kalkınmasındaki hizmetlerinden bahseden Vali Abdurrahman Akdemir, “doğunun parlayan yıldızı Erzincan’da hemen her alanda bakanımızın emekleri, eserlerini görüyoruz. İlimizin kalkınmasında gösterdiği emeklerinden dolayı Erzincanlılar adına kendisine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Vali Abdurrahman Akdemir’in konuşmasının ardından bir konuşma yapan eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ise konuşmasında, Erzincan’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederek, her alanda Erzincan’ın kalkınması için desteklerinin devam edeceğini belirtti.