Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken Erzincanlılar tarafından gösterilen yakın ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Allaha şükürler olsun ki kutlu gün yakındır. İnşallah 30 Mart sonrası Belediye başkanından ziyade sizlerin kardeşi, arkadaşı, dostu olarak yine karşınıza geleceğim dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erkan Karaman, MHP il yönetimi ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya yürütülen çalışmalar hakkında bir açıklama yaparak , Şehrimizi sokak sokak ev ev geziyoruz. Sevgiyle, muhabbetle ve samimiyetle dolu Erzincan’ımızın sokaklarını başımız dik vatandaşlarımız sevgi gösteri ile yürüyoruz. Allaha şükürler olsun ki kutlu gün yakındır. İnşallah 30 Mart sonrası Belediye başkanından ziyade sizlerin kardeşi, arkadaşı, dostu olarak yine geleceğim. Bu defa ne istersiniz kardeşinizde demek için geleceğim. Bu defa evlerinize konuk olacak sizleri dinlemek için geleceğim dedi.
31 MART SABAHI MUTLU UYANACAĞIZ Başarılı bir seçim kampanyası yürütüldüğüne dikkat çeken Hamdi Karakaya, “Bu güzel yolda son dönemece gelinirken haftaya “31 Mart Sabahı Mutlu Uyanacağız”. Biz buna inanıyoruz ve halkımızın teveccühünü görüyoruz .Çalışmalarımız ve projelerimizle Erzincan’ın her kesiminden destek bularak ses getirdik. Halkımız bize inandı ve güvendi. İnşallah bunun sonucunu da bir hafta sonra göreceği” dedi.

ERZİNCANLI MHP DİYOR MHP İl Başkanı Erkan Karaman ise yaptığı açıklamada; “bugün her zaman olduğu gibi adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarımıza devam etmekteyiz. gelinen sonuç itibarıyla da büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Bu teveccühün nedeni de adaylarımızın Erzincan’a, İlçelerimize ve Beldelerimize en büyük hizmetleri yapacak olmasıdır. Kamuoyu adaylarımızın ortaya koyduğu projeleri büyük bir memnuniyetle karşılıyorlar. Ülkesine milletine ve memleketine hizmet edecek kadrolara sahip olduğumuzu bu birlik ve beraberlik tablosuyla bir kez daha göstermiş olduk. Çok değerli halkımıza bir kez daha seslenmek istiyorum: Erzincanlı hemşerilerim bu kadrolara destek olmayı sürdürsünler. İlimizdeki bu güzel ortam ve samimiyet milletimize hizmet etmek içindir. Projeleriyle, düşünceleriyle ve şahsiyetleriyle Erzincan’a ’a yakışan isimler adaylarımızdır. Erzincan’a hizmet için elimizi her türlü taşın altına koyacağız. İnşallah bu milleti istediği yere ve konuma getireceğiz” ifadelerini kullandı.