Ak Parti Erzincan Milletvekili Sabahattin Karakelle “19 yıl önce Türk demokrasisini üzerine kara bulut gibi çöken 28 şubat postmodern darbesi gerçekleşmiştir”dedi
Karakelle 28 Şubat Postmodern Darbe hakkında yaptığı yazılı açıklamada "Bu tarih Türk demokrasisinin en kara günlerinden biridir. Zira bu karanlık günde tanklar milletin üzerine yürütülmüş, üniversitelerde ikna odaları kurulmuş başörtüsü zulmü en ağır tahribatıyla milletimizin üzerine çökmüştür.
Mason localarının , Encümen-i Daniş’in , taraflı medyanın , baskıcı zihniyeti ile YÖK ‘ ün , sivil toplum kuruluşlarının ve onlara kol kanat geren siyasi partiler ülkeyi kaos ortamına taşımışlardır.
Ülkemizde maalesef değişik zamanlarda değişik maksatlarla darbeler gerçekleştirilmiştir. Unutmayalım ki darbelerin hepsinin mantığı aynıdır ve yapıldığı ülkeyi siyasi sosyal ve ekonomik yönden her zaman çöküntüye uğratmıştır.28 Şubat’ta ülkemiz üzerinde böyle olumsuz etkileri olan bir darbedir.
Özellikle gelişen demokrasimizin üzerine kabus gibi çöken bu anlayışı 19 yıl önce olduğu üzere bugünde lanetliyor ve kınıyorum"dedi.