Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan açıklamasının devamında "Bildiğiniz üzere 2015 milletvekili genel seçimlerinin arifesindeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçim hazırlıklarımız büyük bir coşku ve enerjiyle devam etmektedir. 7 Haziran 2015 seçimleri bu ülke için kuşkusuz bir milat olacaktır.

Milletvekili adaylarımız, yöneticilerimiz ve partimize gönül vermiş üyelerimiz ve halkımız ile seçim çalışmalarına bu inançla dört elle sarılmış bulunmaktayız.  Erzincanımıza, meclis kürsülerinde hakkettiği yeri vermek ve kıymetli hemşerilerimize layık oldukları hizmeti sunmak için iktidar yürüyüşümüzü hızlandırmış bulunuyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi mazlumların ve mağdurların, sessiz milyonların sesi olmak için iktidara yürüyor.

Bu doğrultuda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımız il il sürdürdüğü miting çalışmalarını Erzincan’la sürdürecektir.

 Genel Başkanımız 18 Mayıs günü saat 12.30’da havaalanında karşılanacak ve saat 14.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda halkımızla buluşacaktır. Buradan tüm halkımızı bu coşkulu mitinge katılmaya davet ediyorum. İnancımız odur ki halkımız 7 Haziran’da, Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacaktır.

Bu duygularla sizleri selamlıyor, 18 Mayıs Pazartesi günü saat 14’teki mitinge tüm halkımızı davet ediyorum." dedi