Memur Sen İl Başkanı Temel Çiçek ve sendika temsilcileri AK Parti İl Başkanlığı’nda AK Parti’den Erzincan Milletvekili seçilen Dr.Erol Talha Durmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Milletvekili Durmaz, Memur-Sen’in emeğin, ekmeğin, hakkın ve kardeşliğin mücadelesini verdiğini belirterek, Sivil toplum örgütlerini önemsediklerini belirtti.Memur Sen İl Başkanı Temel Çiçek ve sendika temsilcileri AK Parti İl Başkanlığı’nda AK Parti’den Erzincan Milletvekili seçilen Dr.Erol Talha Durmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti’den Erzincan Milletvekili seçilen Dr.Erol Talha Durmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Erzincan’da Memur Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı sendikalar Dr.Erol Talha Durmaz’ı AK Parti İl Başkanlığı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Memur-Sen İl Başkanı Temel Çiçek, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kargı, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Nebi Gül, Sağlık-Sen Şube Başkanı Halil İbrahim İçoğlu, Diyanet-Sen Şube Başkanı Zakir Yıldız, Birlik-Haber-Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevilir, Ulaştırma-Memur-Sen İl Temsilcisi Süleyman Karabaş, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Orhan Almacı, Büro-Memur-Sen Şube Başkanı Necdat Yıldırım , Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Erol Şahin, Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Bilal Selçuk, Kültür-Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Orhan , sendikaları hakkında Dr.Erol Talha Durmaz’a bilgi vererek bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Dr.Erol Talha Durmaz, "Erzincan’ın önemli sivil Toplum örgütlerinden MEMUR-SEN’in ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sivil toplum örgütlerinin bendeki yeri bir başkadır. Bende sivil toplum örgütlerinin içinde bulundum, çeşitli kademelerinde görev yaptım. Sivil toplum kuruluşlarının Türkiye’de gelişmesini ve ilerlemesini önemsiyorum. Kamu yönetimi bakımından devletin bel kemiği memur teşkilatıdır, dolayısı ile devlet dediğimiz zaman kafamızda memur canlanır. Memurların, ülke gelişiminde, halkın yönetiminde çok önemli bir yeri var. Memurlar, ülkenin gelişiminde, ekonomide, idarede, yapılanmada, halka hizmette çok büyük önem arz ediyor. Zaten sendikanıza teveccüh de bunu gösteriyor. Ziyaretlerinden ve çalışmalarından dolayı Memur-Sen Konfederasyonu Erzincan İl Başkanı Temel Çiçek'in şahsında, hem emeği geçen, hem de burada bulunan, konfederasyonu oluşturan sendikaların temsilcisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz " dedi.
Ziyarette ayrıca AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut ise, Memur-Sen’in milli irade ve demokrasi mücadelesine verdiği destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Sivil toplum örgütleri bizim hep önceliğimiz olmuştur. Nicelik olarak büyüklüğünün yanında, yaklaşık Erzincan’da 4 bin 500 civarında üyesiyle Memur -Sen görevini yerine getirip, hizmetini sürdürmekte. Memur-Sen’in Türkiye genelinde yürüttüğü ciddi çabaları yakından takip ediyoruz. Geçmiş yıllardaki mağduriyetleri, yoksunlukları ortadan kaldırdıktan sonra daha nitel anlamda çalışmalar yürüteceğini biliyoruz. Eğitim standartlarının yükseltilip, eğitim kadrosunun iyileşmesi yönünde çabalarının olacağını bildiğimiz Memur-Sen’in, öncelikle geçmişin yaralarını sarmak, fırsat eşitliğini, özgürleşmeyi sağlamak gibi temel hedeflerine yürüyüşüne tanıklık ediyoruz. Memur Sen olarak sizin gördüğünüz işlev de her zaman olumlu katkı verme şeklinde olmuştur, eleştirileriniz de yapıcı olmuştur ve biz de bunu dikkate almışızdır, almaya da devam edeceğiz. Ziyaretiniz ve her şey için teşekkürler" dedi.

MEMURLARIN ÜLKE GELİŞİMİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR YERİ VAR
Memur-Sen ailesinin Türkiye’de ve Erzincan'da çok iyi tanındığını söyleyen Memur-Sen Erzincan İl Başkanı Temel Çiçek ise, " Memur-Sen Konfederasyonu, toplamda on bir sendikanın birleşiminden oluşmakta ve bugün sendikalarımızın temsilcileri olan arkadaşlarımızla birlikte Milletvekili seçilen Dr.Erol Talha Durmaz’ı ziyarete geldik. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Memur Sen olarak, kamu çalışanlarının haklarını korumak, geliştirmek, çalışma ortamlarını iyileştirmek ve performanslarını artırıcı yönde çalışmalar yapıyoruz. Aynı zamanda Ülkemizin sorunlarının çözümünün paydaşıyız, ülkemizin değer ve değer yargılarının yanında tüm Milletimizle bütünleşerek, insanlığı kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlayış içinde ülkemizdeki ekonomik sorunlarla, terörle mücadelede kardeşlik anlayışıyla; devletimizle, milletimizle bu konuların üstesinden gelirken, yanı başımızdaki Suriye'yi, Irak'ı, Filistin'i, Gazze'yi, Mısır'ı düşünmememiz mümkün değildir. Demokrasinin gelişimi ve Milletlerin inandıkları gibi özgür olarak kendi iradelerinin tercihleri doğrultusunda yönetilmesinin hep savunucusu, tarafı olduk. Dünyanın neresinde olursa olsun zulme uğrayan insanların, etnisitesine, inancına, rengine bakmadan yanında olduk, onların sesi olduk ve yardımlarına koştuk. Memur Sen önce insan misyonu doğrultusunda yoluna devam etmektedir. Ülkemizin demokrasisini geliştirmek ülkümüzden geri durmadan, vesayetin deşifre olması için millet ve millet iradesinin yanında, insanlığın yanında olarak değerler sendikacılığımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Sendika olarak hem Erzincan'ımız için hem de ülkemiz için olumlu kararların altında Memur-Sen'in de imzası ve destekleri devam edecektir." diye konuştu.
Karşılıklı olarak yapılan samimi bir sohbetin ardından ziyaret sona erdi.