Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Milletvekili Adayı Öğretim Görevlisi Hüseyin Seçer 1 Kasım Milletvekili Seçimleri dolayısıyla Mustafa Doğan Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı. Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağatay Mutlu ve bazı parti yetkilileri de Seçer’i oy kullanırken yalnız bırakmadı.

Oyunu kullanan Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Milletvekili Adayı Öğretim Görevlisi Hüseyin Seçer ardından sandık görevlilerine başarılar diledi. Oy kullanan vatandaşlara da sandıktan çıkacak olan neticeye saygı duyulması gerektiğini, Erzincan ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Burada bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Milletvekili Adayı Öğretim Görevlisi Hüseyin Seçer açıklamasında; “Bir seçim maratonun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Erzincan’da bütün partiler olarak ve bütün partilerin adayları olarak sükunet ve huzur içerisinde ortamı fazla germeden hayırlısıyla bugünlere geldik. Simdi söz halkımızın, milletimizin, değerli hemşerilerimizin başta Erzincan’ımıza, bütün memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Çok güzel bir seçi,m ortamı geçirdik. Bu ortamın beraberliği için, birliğimiz beraberliğimiz ve huzurumuz için bu ortamın devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Ahmet Kaya ise açıklamasında; “Zorlu bir süreçten geçtik. Özellikle yerel basının özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Heryin halkımız için hayırlı olması talebiyle oylarımızı kullandık” dedi.