7 Haziran da yapılacak olan genel seçimler öncesinde partisinin mitingine katılmak üzere Erzincan’a gelecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Erzincan da partililere seslenecek.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Erzincan’da seçmenleriyle buluşuyor. MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Erzincan’a gelişi ile ilgili olarak açıklama yapan MHP İl Başkanı Bekir Aksun, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Cuma günü saat 13.30’da Erzincanlılarla buluşacak.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Erzincan mitingi ile ilgili parti binasında basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı Bekir Aksun, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, lider, bilge kişi, Dr. Devlet Bahçeli 29 Mayıs 2015 tarihinde saat 13.30’da Erzincan’ımızda halka hitap ediyor olacaktır. Bütün hemşehrilerimizi Cumhuriyet Meydanında ki mitingi alanına davetlidir. Genel Başkanımızı havaalanında karşılayacağız ve miting alanına getireceğiz, burada halka hitap ettikten sonra saat 15.30 sularında ilimizden ayrılarak Gümüşhane mitingine gidecektir. Genel Başkanımızın miting haricinde her hangi bir programı olmayacaktır.” açıklamasında bulundu.