7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Milletvekili adayı olabilmek için Ankara'da Yıldırım Beyazıt Üniversitesindeki görevinden istifa eden ve Ak Parti'den Milletvekili aday adayı olan Eğitimci-Yazar Yrd.Doç.Dr.Oğuzhan Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Erzincan ve ilçelerindeki teşkilat ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde halkın samimi ilgisiyle karşılanan Aydın, halkın gösterdiği içten samimi yakınlığa teşekkür ettiğini söyledi.
7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan seçimler öncesinde AK Parti'den Erzincan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Eğitimci -Yazar Yrd.Doç.Dr.Oğuzhan Aydın, ziyaretlerini gündüz ilçelerde akşamları ise Erzincan Merkez beldelerinde aralıksız sürdürüyor. Beraberindekilerle birlikte önce AK Parti Kemaliye İlçe Başkanlığı ile AK Partili Kemaliye Belediyesi'ni ziyaret eden Aydın, İlçe Başkanı Erdem Atmaca ve Belediye Başkanı Mustafa Haznedar ile görüşerek milletvekili seçilmesi durumunda Erzincan ve ilçelerinin kalkınması için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyledi. Kemaliye'de İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı gerçekleştirilen ziyarette hazır bulundu. Kemaliye'de esnaf ziyaretlerinide gerçekleştirdikten sonra AK Parti Milletvekili Aday adayı Aydın Buradan AK Parti Kemah İlçe Başkanlığı'na geçti. Aydın, Kemah'ta İlçe Başkanı Gültekin Baran ile de bir süre görüştü. AK Parti Kemah ilçe teşkilatıyla buluşmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Aydın, Erzincan'a hizmet etmek için aday adayı olduğunu, projelerini ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili olarak partililere bilgiler verdi.
Ardından AK Parti İliç İlçe Başkanı Levent Seven'i teşkilat binasında ziyaret ederek Parti yöneticileri ile bir araya geldi. Aydın seçilmesi durumunda Erzincan'ın ve Kemah'ın sorunlarını çözmek için ve Erzincan'ın en iyi şekilde hizmet alması için mücadele edeceğini söyledi.
Son olarak Refahiye ilçesine geçen Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Tacettin Çiftçioğlu ile Gençlik kadın kolları yetkilileriyle görüşerek fikir alışverişinde bulundu.
Erzincan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Eğitimci -Yazar Yrd.Doç.Dr.Oğuzhan Aydın ziyaretleri konusunda yaptığı açıklamada, Erzincan ve bağlı ilçelerde bulunan AK Partili teşkilat ve belediyelere nezaket ziyaretinde bulunduğu belirterek, misafirperverliklerinden ötürü ilçe ve belediye başkanlarına ve gittiği her yerde ilgisini ve samimiyetini esirgemeyen halka teşekkür ettiğini söyledi.