Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl ve Merkez İlçe teşkilatı ve Erzincan birinci sıra Milletvekili Adayı Ümit Özker, Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Erzincan'da faaliyet gösteren gazeteciler ile bir süre sohbet ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan teşkilatı, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, seçim çalışması süresince yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni ikinci kez ziyaret eden MHP teşkilatı, Erzincan’da anketlere göre ikinci parti konumunda olduklarını söylediler.

Ziyaret ile ilgili olarak kısa bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Bekir Aksun; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapmış olduğumuz seçim çalışmaları içerisinde ikinci kez Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar basın mensuplarımızın da bildiği gibi en iyi şekilde seçim kampanyamızı yürütmeye çalıştık. Sizlerin aracılığı ile bütün Erzincanlı hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Daha sonra bazı açıklamalarda bulunan MHP Erzincan Milletvekili Adayı Ümit Özker, seçim çalışmalarını tamamladıklarını, pozitif politikalar izlediklerini ve seçimlerin Erzincan için hayırlı olmasını diledi. Özker açıklamasında; “Önümüzde ki Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine çok az bir süre kaldı dolayısıyla yaklaşık iki ay süren seçim çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Bu çalışmalar süresince biz ve diğer partiler son derece pozitif politikalar izledik. Şehrimize yakışan bir seçim atmosferi oluştu. Ben öncelikle tüm siyasi parti adayı arkadaşlarımıza ve siz gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizlerin halkımıza projelerimizi ve fikirlerimizi ulaştırdığınız için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu seçimlerin Erzincan’ımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.