Aydın sabah saatlerinde başladığı esnaf ziyaretlerine, akşamları da Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcilerine olan ziyaretleriyle devam ediyor.

   İlk olarak Erzincan Memur-Sen'i ziyaret edip buraya bağlı sendikaların il başkanları ve vatandaşlarla sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler veren Aydın burada yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının demokratik bir toplumun önemli bir unsuru olduğunu ifade ederken vatandaşlarda Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aydın'a büyük ilgi gösterdi.

  MEMUR-SEN VE HER ESNAFA GİTTİ

  Aydın, “Vekil olduğum takdirde teşkilatın çalışmalarının dışında halkın sorunlarını yerinde dinleyeceğim ve 15 günde ya da ayda bir Erzincan’da merkezde açacağım ofiste halkla birebir görüşmeler yaparak sorunları ilk ağızdan öğreneceğim.

  Bunun yanında çocukların eğitimine ve sportif daldaki gelişmelerine destek olacağını belirten Aydın, "Çocuklarımıza, gençlerimize çok faydalı olacak spor kompleksleri yapılması için gayret göstereceğim" diye konuştu.

  Bir çok yazılı eseri bulunan Aydın’ın ,son olarak geçen hafta  piyasaya çıkan “Her yönüyle Molla Aşık Müdami” kitabını imzalayarak Sendika başkanlarına hediye etmesinin ardından çarşı esnafının büyük bir kısmını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

 Yaptığı ziyaretlerde kendini tanıtarak neden aday olduğunu anlatan Aydın , "Özellikle Eğitim Kültür sağlık, sosyal ve engelliler konusunda, Erzincan bölgesine ciddi katkı sunacağıma inanıyorum. Bu nedenle sizlerden destek istiyorum" dedi.

  Ziyaretinde Aydın'ın genç olmasına karşın hem eğitimci hem de siyasetçi olarak çok iyi bildiklerini belirten Erzincanlı vatandaşlar, "Sizin gibi değerli bir ismi, TBMM'de görmek isteriz. Bu kent için güzel projeler hayata geçireceğinizi düşünüyoruz" dedi. Oğuzhan Aydın vatandaşlarla yaptığı sohbetin ardından bol bol fotoğraf çektirdi.