Bulut  yaptığı konuşmada, 13 yıldır Erzincan’da  AK Parti  büyük işlerin altına imza attığını,

Tüm Erzincanlıların  AK Parti yi  hayranlıkla izlediğini belirten Bulut, şöyle devam etti:

"7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde kurulan komplolara, tuzaklara, demokrasiyle milletimiz cevap verecek ve 7 Haziran'da sandıkları patlatacaktır. 7 Haziran'da yapılacak olan seçim Erzincan’nın bir gelecek seçimidir. Bu seçim de 13 yılda elde ettiğimiz kazanımları, Erzincan nın daha da yükselmesini devam ettirme seçimidir.  AK Parti Erzincan da 2 de 2 yapıyor, hiç kimsenin kuşkusu yok."

Erzincan'da son 13 yılda önemli açıkları kapattıklarını vurgulayan Bulut, ''Memleketimizde ekonomi, demokrasi, öz güven ve altyapı açıklarını kapattık. İster çatlasınlar, ister kıskansınlar artık Erzincan'da vesayetin borusu ötmüyor, milletin dediği oluyor'' şeklinde konuştu.

Milletin, pazar günü yapılacak seçimde PKK'ya, KCK'ya, DHKP/C'ye, Aydın Doğan'a, Pensilvanya'ya ders vereceğini söyleyen Bulut,  ''Ne kadar uğraşırsanız ne kadar tezgah yaparsanız yapın, nasıl bu millet 30 Mart'ta, Cumhurbaşkanlığı seçiminde tezgahı başınıza geçirdi, bilin ki 7 Haziran'da da aynısı olacak.'' diye konuştu.

Yeni Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi hep birlikte oluşturacaklarını vurgulayan Bulut, ''Kim ne söylerse söylesin, biz Erzincan’da 2 de 2  yapacağız.

 AK Parti Erzincan İl teşkilatı olarak alacağımız oy oranı ile Türkiye de en çok oy alan iller sıralamasında ilk 10 şehrinden biri olacaktır.'' dedi.