Ak Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle açıklamasında "AK Parti olarak kurucu Genel Başkanımız ve efsanevi liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın açtığı yolda Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’ın önderliğinde büyük ve güçlü Türkiye istikametine giden yolda milletimize layık olmaya çalışıyoruz.

            Sayın Başbakanımızın talimatları , Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızın direktifleri ile Üzümlüden sonra Refahiye, Çayırlı ve Tercan ilçelerimizde 2017 yılında doğalgaza kavuşacak. Projeleri 2017 yatırım programına alındı. 2018 yılında ise diğer ilçelerimize doğalgaz verilmesi konusunda ki çalışmalarımız devam etmektedir.

            Cumhuriyetimizin son 15 yıllık yolculuğunda Türkiye’nin nereden nereye geldiği , bu hizmet yolculuğunda ülkemizin tarihine yakışır büyük ülke olarak hangi merhalelerden geçtiğimiz, ne tür mücadeleler verdiğimiz gerçeğini bugün sadece biz siyasiler değil 80 milyon vatandaşımızda görüyor ve izliyor.

            Son zamanlarda gerek yurt içinde , gerekse yurt dışında karşımıza çıkarılan bütün engellemelere rağmen 2023 hedeflerimizden şaşmadan muasır medeniyet yolunda yürümeye devam edeceğiz.

            Ülkemizi medeniyet yarışında ilerilere , milletimizi refah yönünden zirvelere taşımaya devam edeceğiz.

            Bu bağlamda 2017 yılında Refahiye , Tercan ve Çayırlı’yı doğalgaz ile buluşturma projemizin hayata geçmesinde büyük emekleri olan başta Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’a , Enerji ve  Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat ALBAYRAK’a ve BOTAŞ Genel Müdürüne ve Çalışanlarına hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

            Refahiyeli , Tercanlı ve Çayırlılı hemşehrilerimize hayırlı olsun"dedi.