Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanı Çağatay Mutlu’nun katılımıyla, Kuran-ı Kerim ve dualar eşliğinde Refahiye Ülkü Ocağı’nın açılışı yapıldı. Açılışa MHP Erzincan İl Başkanı Bekir Aksun,MHP Merkez İlçe Başkanı Salih Aksu,Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar,Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan,MHP Erzincan Milletvekili Adayı Ümit Özker,Partililer ve Refahiye halkı katıldı.


Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanı Çağatay Mutlu, Refahiye’de eksiği görülen Ülkü Ocağı’nın açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Mutlu “Bu gün burada kutlu bir görevi yerine getirmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Sizlerinde bildiği gibi şimdiye kadar Refahiye ilçemizde Ülkü Ocağımız bulunmuyordu. Uzun araştırma ve çalışmalarımız sonucunda Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin de onayı doğrultusunda bu gün Refahiye’de ocak binamızı açıyor ve çok kıymetli bir arkadaşımızı ocak başkanı olarak atıyoruz. Yüce Allah’a hamdolsun ki, bu kutlu görev bizlere nasip oldu. Siz değerli Refahiyelilerden ricam, istirhamım o ki; ocağımıza, ocak başkanımıza, ocak yönetimimize her anlamda sahip çıkmanızdır. Ülkü Ocakları’nın bozkurtlu bayrağını dalgalandırmak üzere Serhat İnanoğlu kardeşimize emanet ediyoruz. Yüce Rabbim utandırmasın. Çıktığımız bu kutlu yolda gayret, mücadele bizden zafer yüce Allah’tandır. Ocağımızın açılışında maddi ve manevi emeği geçen herkesten Allah (c.c) razı olsun” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Ülkü Ocağı’nın açılışı yapıldı. Açılışı yapılan Ülkü Ocağı’na Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanı Çağatay Mutlu tarafından Serhat İnanoğlu Başkan olarak atandı.