Erzincan Saadet Partisi Adayları Bekir Güzel, Ali Cebeci ve Saadet Partisi Karargah Başkanı Arif Gül gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette bir açıklama yapan Saadet Partisi 1.sıra Adayı Bekir Güzel "Bizler Saadet Partisi olarak BBP ile Ülkemizde yapılacak olan 7 Haziran seçimlerinde MİLLİ İTTİFAK yaptık. Başta ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Bu iki parti MİLLİ İKTİDAR için bu ittifakı kurmuşlardır.

Bunun önemli bir alternatif olduğunu şöyle izah edebiliriz.

AKP,CHP,MHP,HDP bu dört parti,bütün televizyonlar tarafından öne çıkarılıyor. Çünkü bu partilerin dördü de Milli siyaset yapmıyorlar. Bu partilerin tamamı batıca siyaset yapan, batı değer ve düzenlerini üstün geren bir anlayışla siyaset yapıyorlar. Bu partilerin hepsi Avrupa Birlikçi be Taklidicidir. Bu partilerin tamamı, insanımızın dünya ve ahret saadetini temin etmek niyetiyle siyaset yapmıyorlar.

Halkın menfaatini üstün tutmayarak, aziz milletimizi sorunlarını çözemedikleri için pansuman tedavi ile halkımızın Saadetini temin edemiyorlar.

Ülkemizdeki Ulusal Medya iktidarı ve Meclisteki muhalefeti var gösteren bir tutum sergiliyor. Meclistekilerden bahsediyor.

İşte biz varız Milletin aslıyız.

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin Kurduğu MİLLİ İTTİFAKTIR. Milli İttifak, Milli İktidar için ülkede büyük bir heyecan oluşturmuştur. Bu coşku selinin önünde Allah’ın yardımıyla hiçbir şer güç karşı duramayacaktır. Her zaman olduğu gibi zalimlerin ve işbirlikçilerinin oyunu bozulacak, bu ülkede Hak hakim olacak ve yeniden Adil Düzen kurulacaktır. Yaşadığımız süreç bir geçiş süreçidir. Bu süreç inşallah Milli Görüş ile tamir edilecek Milli İttifakın , Milli İktidarında bütün insanımız saadet kavuşacaktır."dedi