Karakelle açıklamasında "Bölücü terör örgütünün Dağlıca'daki saldırıları milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine yapılmış bir saldırı olup, bu hain saldırıyı şiddetle lanetliyor, kınıyorum.
Bölücü ve eli kanlı teröristlerin hain saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerimizin acısı milletçe yüreğimizi dağlamaktadır.

Kahraman silahlı kuvvetlerimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.

Şiddeti, terörü siyasi bir araç olarak kullalanlar unutmamalıdır ki "şiddet ekenler, her zaman şiddet biçmişlerdir."

İnsanlarımızın huzuru ve saadeti hiçbir zaman bombalarla, kallleş mayın tuzaklarıyla, silahlarla temin edilemez. Bu nedenle terörü ve terörist saldırıları meşru bir yol olarak görenler, bir gün mutlaka döktükleri kanda boğulacaklardır.

Ak Parti iktidarının "anaların gözyaşı dinmelidir" anlayışıyla ortaya koyduğu "çözüm süreci" projesi maalesef eli kanlı terör örgütü ve onun yandaşları tarafından akamete uğratılmıştır.

Seçim meydanlarında hem demokrasi havarisi kesilecek, hem siyasi çözüm, hem barış-kardeşlik diyecek hem de sırtını eli kanlı terör örgütüne dayayıp eylemleri meşru göreceksin. Demokrasilerde böyle bir anlayış yoktur. Dünyada hiçbir fikir ve ideoloji terörle başarıya ulaşamamış, döktükleri kanda boğulmuş, tarihin karanlık dehlizlerinde kaybolup gitmişlerdir. Eli kanlı terör örgütünün kaçınılmaz sonu da budur.

Türk ordusu ve onun kahraman mehmetçikleri ile güvenlik güçlerimiz, terörü bu ülkenin kutsal topraklarından her ne pahasına olursa olsun temizleyecek güçte, kudrette ve kararlılıktadır.

Son Dağlıca saldırısında vatan toprağına düşen şehitlerimize bir kez daha rahmetler diliyor, acılı ailelerinin acılarını paylaşıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.