AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, sosyal medya üzerinde hakkında çıkarılan haberlere ilişkin bir basın açıklaması yaparak, haberlerin gerçek dışı ve fotoğraflarında fotomontaj olduğunu ifade etti.

Milletvekili Karakelle, “Büyüyen Gelişen Türkiye ile birlikte Erzincan’ımızdaki siyasi, sosyal, ekonomik gelişmişlik birilerini rahatsız ediyor olacak ki, son günlerde, sanal medya üzerinden isimlerini gizleyerek, edep dışı anlatımlarla bilgi kirliliklerini yaymaya çalışanlar olduğunu maalesef görüyor ve izliyoruz.

Yayınladıkları gerçek dışı haberlere resimlerimi foto montaj yaparak, ismimi de özellikle çarpıtarak, “Bu yolların hali ne olacak?” şeklinde ahlak kurallarını hiçe sayan yayınlar yapılmaktadır.

Her harekete ve her haksız saldırıya verilecek cevabımız vardır. Ancak, edep ve ahlakımız bu kişilerin seviyesine inmeye müsaade etmemektedir.

Tüm hemşerilerimizin malumu olduğu üzere, İlimizde son 3 yıldır devam eden, Cansuyu, Doğalgaz, Fiber İnternet, Telekom, Tedaş ve Yağmur Suyu alt yapı çalışmaları nedeniyle gerek ana arterlerde ve gerekse ara sokaklarda 300 Km kazı çalışması yapılmıştır.

Hemşerilerimizde bu çalışmaları yakinen izleyip, çalışmalar esnasında yaşanan sıkıntıları büyük bir hoşgörü ile karşılamaktadırlar.

Bu sene itibari ile Belediyemiz alt yapı çalışmaları biten bölgelerde, 100 Km asfalt ve parke taşı döşemesini programa almış, bunun 80 Km’si nin fiziki gerçekleşmesi tamamlanmıştır. Mevsim şartları müsaade ettiği sürece 100 Km’lik hedeflenen program gerçekleştirilecektir.

2015 yılında asfalt ve parke taşı döşenmeyen mahallemiz kalmayacak şekilde, programlama yapılmış olup, kaynakları da temin edilmiştir.

Kötü söz sahibine aittir” dedi.