1 Kasım 2015 günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Partiden Erzincan Milletvekili adayı olan Sebahattin Karakelle ve Av. Serkan Bayram, havayolu ile geldikleri Erzincan'da partililer tarafından coşku ile karşılandı. Erzincan Hava Limanında çok sayıda partili tarafından karşılanan AK Partiden Erzincan Milletvekili adayı olan Sebahattin Karakelle ve Av. Serkan Bayram, partililere birer selamlama konuşması yaptılar.

Erzincan Hava Limanında düzenlenen karşılamada partililere ilk olarak seslenen AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, 1 Kasım seçimleri bizim şahısları, adayları, düşünecek bir seçim değil. Bu seçimler bizim ülkemizin dünyada aldığı yeri belirleme ve dünyada ki mazlumların hakkını koruma seçimleridir dedi

AK parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut; "Biliyorum hepimizin gönlünde bir aslan yatar. Her birimiz insanız. Ve insani zaafiyetlerimiz de mevcuttur. Ama ne olur şu 1 Kasım seçimleri bizim şahısları, adayları, düşünecek bir seçim değil. Bu seçimler bizim ülkemizin dünyada aldığı yeri belirleme ve dünyada ki mazlumların hakkını koruma seçimleridir. Bu seçimlere böyle bakalım. Bu seçimlerde Erzincan'ın üzerine düşen genel merkezimizin bizden istediği sizlerin hepinizin yakinen tanıdığı emektar milletvekilimiz Sebahattin Karakelle ve belki çok tanımıyoruz ama 7 Haziran seçimlerinde kendini sizlere tanıtan Serkan Bayram'ı meclise taşımaktır" dedi.

Daha sonra partililere seslenen AK Parti Erzincan Milletvekili adayı Serkan Bayram; "Millete hizmet yolunda çıktığımız bu yolda rabbim yar ve yardımcımız olsun. Erzincan'da hep birlikte tek yürek olarak var gücümüzle çalışacağız ve Allah'ın izni ile bu sefer tarih yazacağız! Bugün buraya gelerek yeni Türkiye hedefine, yeni Erzincan hedefine inanarak bizlere ve davamıza sahip çıktığınızı ortaya koydunuz. 7 Haziran'da da bunu var gücünüzle gösterdiniz" dedi.

Son olarak partililere seslenen AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle, Biz memleket aşkıyla yanıp tutuşan bir davanın hizmetkarıyız. Mazlumların yanında Hak'kın yanında olan bir cephenin neferleriyiz biz. Biz hizmetkarız. Ama bu cephenin komutanları milletimiz ve sizlersiniz dedi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle; "Tek devlet, tek bayrak, tek vatan, tek millet sevdasıyla bu vatanın bölünmez bütünlüğü için toprağın kara bağrına askerleri şehit olmuş askerlerimize, polislerimize tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Onların kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu ülkeyi kan gölüne çevirmek isteyen, bu ülkeyi bölüp parçalamak isteyen PKK terör örgütü ve onların meclisteki uzantıları son günlerde hamdolsun telsizlere düşüyor. Kandil'den biri ağlıyor. güya lider o lider. Diyor ki 150 kişi kaldık. Diğeri de diyor ki 650-700 kişi kaldık çevirmeye çalışıyoruz. Buradan şunu ifade ediyorum Allah'ın izni ile milletimizin duası, Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu, Başbakanımızın kararlı duruşu ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve de güvenlik güçlerimiz, polislerimiz ile birlikte onların döktüğü kanın gölünde onlar boğulacaktır. Son terörist silahını teslim edene kadar mücadelemiz devam edecektir.

Biz bu toprağın çocuklarıyız. Bu al bayrağımızda kürdün de kanı var. Türk'ün de kanı var. Lazın da kanı var. Çerkezin de kanı var. Bu bayrak bizim bayrağımız. Biz birlikte Türkiye'yiz diyiyoruz. Biz çok şükür AK Parti olarak diyiyoruz ki biz birlikte Türkiye'yiz. Biz Alevisiyle, Sunnisiyle, Lazıyla, Çerkeziyle, biz kardeşiz diyiyoruz. Bin yıllık tarihimizde bu coğrafya da bu milletin birliğini beraberliğini bozmaya kimsenin de gücü yetmeyecektir. Ama bu terör örgütüne büyüyen gelişen Türkiye'yi bir türlü içine sindiremeyen o dış güçlerle birde onların içinde ki hainlere vereceğimiz en büyük mesaj, en büyük dersi 1 Kasım'da seçim sandığında vereceğiz. Bunda kararlıyız. her sandıkta ki bir oy onlara verilen bir mesaj olacaktır.

Biz memleket aşkıyla yanıp tutuşan bir davanın hizmetkarıyız. Mazlumların yanında Hak'kın yanında olan bir cephenin neferleriyiz biz. Biz hizmetkarız. Ama bu cephenin komutanları milletimiz ve sizlersiniz. Ben ve Serkan kardeşim tüm teşkilatlarımızla birlikte biz sizlerin hizmetkarlarıyız. 7 Haziran da yarım bırakılan bir davamız var. AK parti sadakat ve vefa hareketidir. Erdemliler hareketidir. Biz Allah'ın izni ile aday adaylarımızla, hepimizin de gönlünde yeri olan 7 Haziran da milletimizin teveccühü ile sizlerin oylarıyla seçilen Talha kardeşimizle de birlikteyiz. Birlikte olacağız. Hiç kimsenin bizi bölmeye, bizi ayırmaya hiç bir zaman gücü yetmeyecektir. Biz Türkiye için varız. AK partide makam mevki yoktur. AK Parti'de hizmet vardır. Bizim vefamız davamıza. Sadakatimiz milletimize, kurucu başkanımız Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımızadır. Aziz hemşerilerim Erzincanlılaradır. Onun için bu millet bu sefer bu oyunu bozacak. Seçimler oldu ama koalisyon kurulamadı. Millet şunu gördü AK Partisiz bu iş olmuyor. AK parti lazım. Niye lazım? Çünkü hizmetin adresi AK partidir. AK parti anaların duasıdır. AK Parti gençlerin heyecanıdır. AK Parti bu milletin dünü, bugünü, yarınıdır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün kardeşlik günüdür. Gün geceyi gündüze katma günüdür. 1 Kasım'a kadar teşkilatlarımızla birlikte gitmediğimiz köy, çalmadığımız kapı kalmayacak. Erzincan bizim dünümüz, Erzincan bizim bugünümüz, Erzincan bizim yarınımızdır. Erzincan'la bizim çocuklarımızın, torunlarımızın hayalleri gelecekleri vardır. Onun için 1 Kasım çok önemlidir" dedi.