Karakelle, açıklamasında; “Ülke ve Erzincan olarak, Yeni Türkiye’nin inşası yolunda, demokrasi adına, gelişme adına, refah adına tarihi öneme haiz bir sürece giriyoruz.

Bu süreç, Yeni Türkiye yolunda çok önemli bir aşama olarak gördüğümüz, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştireceğimiz 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleridir.

Demokrasi adına, Ülkemiz, Milletimiz ve Erzincan’ımız için şimdiden hayırlı olsun!

Milletimizi hak ettiği adil, hakkaniyetli, demokratik bir yönetim anlayışına kavuşturmak konusunda, AK Parti olarak, kuruluşumuzdan bugüne kadar, iktidarlarımızla Milletimize verdiğimiz sözlerin arkasında durduğumuzu gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz.

Milletimizin gönlündeki son umut ışığı AK Partinin bir gönül eri olarak, Erzincanlı hemşerilerimizin teveccühü, Allah’ın da takdiri ile İlimize ve Siz değerli hemşerilerime Milletvekili olarak hizmet etmek nasip oldu.

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde deyine İlimize ve ülkemize hizmete devam etmek için Milletvekili Aday Adayıyım.

Millet eksenli siyasetin tek adresi AK Parti saflarında Erzincan’a hizmet etmek adına, Milletvekili aday adayı olan birbirinden değerli kardeşlerime başarılar diliyorum. Teveccüh hemşerilerimden, takdir Yüce Mevlam’dandır. Erzincan’ıma ve AK Partinin gönül eri dava arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.