Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Erzincan Milletvekili aday adayı Selçuk Polat Erzincan Ak Parti kadın kolları yönetimiyle kahvaltıda buluştu.

Keyfili bir sohbet havasında geçen toplantıya Ak Parti Erzincan Kadın Kolları Başkanı Samime Özker ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Selçuk Polat ile Samime Özker arasında kısa bir konuşma gerçekleşti.

Ak Partiden aday adayı olması ile ilgili konuşma yapan Selçuk Polat, amacının Erzincan’a hizmet olduğunu ifade ederek, "Erzincan’da gerek sosyal, gerek kültürel, gerek sosyo-ekonomik,  gerekse sağlık hizmeti ve daha birçok alanda çalışmalar yapılıp Erzincan’a her yönüyle ivme kazandırılması gerekmektedir" dedi. Bu doğrultuda gerçekleşecek sürecin nasıl işlemesi gerektiği ile ilgili fikirlerini üyelerle paylaşan Selçuk Polat, Kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin de konularla ilgili fikirlerini adlı.

Yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili Aday adayı Selçuk Polat arasında Erzincan ile ilgili daha birçok konu üzerinde uzun bir sohbetin gerçekleştiği toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.