Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzincan İl Başkanı Özkan "Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı yaşayan milletimiz, tercihini sandık başında yapmıştır. Milletimiz istikrar demiştir, gelişim ve değişim demiştir. 1 Kasım seçimleri AK Parti’nin zaferi olarak tarihe geçti. Milli irade, tüm algı operasyonlarına rağmen AK Parti’yi yüzde 49.5 rekor oy oranıyla tek başına iktidara getirdi. "Ak Parti hareketinin doğal lideri Reisimiz Cumhurbaşkanımız Dünya mazlumlarının umudu Recep Tayyip Erdoğan bu zaferin gerçek mimarıdır. Bu bir dua zaferidir. Bu yalnızca AK Parti’nin, yalnızca Türkiye’nin zaferi değil, dünyanın birçok yerinde zulüm altında inleyen mazlumların da zaferidir.
Gözü kulağı Türkiye’den gelecek haberde olan ümmet kazandı. Mazlum coğrafyaların mahzun ve gözü yaşlı insanı kazandı. Mazlumlarım ve İslam dünyasının Recep Tayyip Erdoğan ve onun siyasi çizgisine büyük ihtiyacı var. Seçim sonuçları bizi son derece mutlu etmiştir" dedi
AK Parti iktidarından önceki ve sonraki Türkiye'yi kıyaslayan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzincan İl Başkanı Özkan, Millet iradesine ve demokrasiye sahip çıkarak 'yeniden büyük Türkiye' idealine sahip çıkmıştır "Türkiye'de AK Parti'nin iktidarı ile yaşanan büyük değişimler ve gelişimler ortadadır. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma hayatın her alanında köklü değişimler yaşanmıştır. 1 Kasım seçimlerinde istikrarın çıkması tüm müslüman alemini sevindirdi. Halk teröre ve istikrarsızlığa hayır dediğini, kutuplaşma ve uçlara yönelmeyi istemediğini, kendine aydın diyenlerden daha “akıllı”, kendini duyarlı zannedenlerden daha “sağduyulu” olduğunu gösterdi. AK Parti kazandı, ama AK Parti’yle birlikte millet kazandı " dedi.
AK Parti'nin Türkiye'ye son 13 yılda kattığı hizmetlerin saymakla ifade edilemeyeceğini vurgulayan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzincan İl Başkanı Özkan şöyle konuştu:
" Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı yaşayan milletimiz, tercihini sandık başında yapmıştır. Milletimiz istikrar demiştir, gelişim ve değişim demiştir. Tek başına iktidar gücünü halktan alan AK Parti, şimdi daha büyük bir güçle, daha büyük bir hızla Türkiye'nin hedeflerine ulaşması için çalışmaya devam ediyor. Hedef, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasıdır. Büyük Türkiye' yolculuğumuzu huzur içinde, refah içinde, barış ve kardeşlik iklimiyle sürdürmek için payımıza düşen sorumlulukları yerine getirmeye başlamalıyız. Bu yolculuğun varış limanı; bütün dünya mazlumları için merhameti kuşanan Yeni Türkiye', dünyanın bütün zalimlerine isyanı haykıran Güçlü Türkiye', bütün insanlık için adalet, barış, huzur ve adil paylaşıma dayalı kalkınma ve refah getirecek olan 'Beşten Büyük Dünya' olmalıdır Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlerin hayallerinin suya düştüğü 1 Kasım seçiminde Ülkemizde istikrar ortamının devamlılığı için sandık başına giden milletimiz seçimini yaptı. Şimdi daha çok çalışma, Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştırmak için daha fazla hizmet ortaya koyma zamanıdır. 1 Kasım zaferi Erzincan’a ve Türkiye’ye hayırlı olsun" dedi.