Amatör lig 2.gurup da 11 haftada mücadele eden Erzincan 13 Şubat Spor kulübünün bu hafta   ev sahipliği yaptığı maç Bayburt Belediye Spor  arasında gerçekleşti. 13 Şubat Şehir Stadyumunda 12.30 da başlayan karşılaşmada Erzincan 13 Şubat Spor Kulübü ilk yarıya atakları ile başladı

Oynan maç sırasında seyircinin bir an bile yorulmadan verdiği tezahüratla takımlarına büyük bir moralle destek sağladıkları görüldü.

Karşılaşmanın  6. dakikasında Erzincan 13 Şubat Spor oyuncusu Mehmet Karaaslan'ın şut ile atmış olduğu golle  1-0 öne geçti . Bu golden hemen sonra  baskısını artıran takımımız ilk ikinci golünü ise 14. dakika da Ali Bektaş'ın ayağından kazanarak ilk yarı 2-0 galip bitirdi.

Karşılaşmanın 2 ci yarısında ise ataklarına devam eden takımımız  90 dakikalık mücadele sonrası maçı 2-0 galibiyetle tamamlamayı başardı. 13 Şubat Erzincan Spor'un Bayburt Belediye Spor maçı sonrası aldığı bu galibiyet ile takıma  ve izleyicileri sevince boğdu. Lig de ilk galibiyetini alan takımımız bu hafta oynadığı futbol ile bir çok çevrenin de takdirini kazanmış oldu.