Erzincan Gençlik Spor kulübü ile Serhat Ardahan Spor arasında gerçekleşen Bölgesel Amatör lig 2.gurup da yer alan takımlar 4.haftada karşı karşıya geldi.

13 Şubat Erzincan Gençlik Spor kulübü maça seyircinin bir an bile yorulmadan verdiği tezahüratla takımlarına büyük bir moralle destek sağladılar.

Karşılaşmanın 17. dakikasında konuk ekip 1-0 öne geçti . Bu golden sonra baskısını artıran takımımız ilk yarının sonlarına doğru skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın 2 ci yarısında ise 13 Şubat Erzincan Gençlik Spor 62.dakikada attığı golle 2-1 öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında hakemin verdiği penaltı kararı ile konuk takım durumu eşitleyerek maçta 2-2 beraberliği yakaladı. Her iki takım ligin 4 cü haftasında oynadığı bu maçla birer puanın sahibi oldu.

Maçtan sonra tribünlerde bulunan izleyiciler hakeme tepkilerini dile getirirken Serhat Ardahan sporlu kalecinin tribünlere öfkeli izleyicilere karşı yaptığı hareket neticesinde taraftarların daha büyük tepkisini neden oldu. Yaşanan tartışmalar sonrası polisin olaylara müdahalesi ile son buldu.