Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden 24 Erzincan spor ligin 34. Haftasında Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Kırmızı siyahlı temsilcimiz müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.

13 Şubat Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı Seser Tuna yönetirken yardımcı hakemlikleri Barış Baydemir ve Gökmen Canlıdinç yaptı. 24 Erzincan sporlu futbolcularımız başlama vuruşunun hemen öncesinde saygı duruşunda asker selamında bulundular.

Ligin üst sıralarını zorlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor ile temsilcimiz arasında oynanan müsabaka oldukça çekişmeli başladı. Orta saha ağırlıklı mücadelenin geçtiği ilk yarıda dakikalar 42’yi gösterdiğinde aldığı ara pası iyi değerlendiren 24 Erzincan spor’dan Burhan Coşkun skoru 1-0 yaptı.Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca takımlar 1-0’lık skor ile soyunma odasının yolunu tuttu.

 Maçın ikinci yarısı da büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki takımda yaptıkları oyuncu değişiklikleri ile oyunu ve skoru değişme çabası içerisine girdi. Temsilcimiz 24 Erzincan spor’da Uğur Uğur dakikalar 59’u gösterdiğinde sahneye çıktı ve skoru 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra gol arayışında bulunan her iki takımda ataklarını sıklaştırdı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor’dan Fatih Arat dakikalar 83’ü gösterdiğinde skoru 2-1 yaptı.

Müsabakada başka gol olmayınca temsilcimiz 24 Erzincan spor müsabakan 2-1’lik skor ile galip ayrıldı. 24 Erzincan spor aldığı bu galibiyet ile ligde 50 puanla 8. Sırada yerini aldı. Kırmızı siyahlı ekip bu sezon 11 galibiyet, 17 beraberlik alırken, 4 kez de yenildi. Rakip fileleri 37 kez havalandırırken, 24 kez de kendi kalesinde gol gördü.

24 Erzincan spor Ligin 35. Haftasında Gölcük Spor ile deplasmanda 10 Nisan 2016 tarihinde İhsaniye İlçe Stadında karşı karşıya gelecek.