24 Erzincanspor taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Kırmızı siyahlı ekip maç genelinde üstün oynadığı karşılaşmadan galip ayrılamadı ve ligin üçüncü haftasını da berabere tamamladı.

  Yasin Kol, Şener İnanç ve Selahattin Altay’ın yönettiğini 24 Erzincanspor-Manavgatspor karşılaşmasının ilk yarısı büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki takım öne geçmek için ceza sahası içerisinde pozisyonlar üretti. 24 Erzincanspor, Fatih ve Yasin’le gol ararken, kalesinde de rakip takımın ataklarını önlemeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısı her iki ekibin gol girişimlerinin sonuçsuz kalması ile golsüz berabere tamamlandı.

  Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi önünde etkili bir futbol ortaya koyan ve rakibine pozisyonlarıyla gol için büyük baskı yapan 24 Erzincanspor, rakip kale önünde pozisyonlar üretmeye başladı. Rakibini adeta kendi sahasına hapseden kırmızı siyahlı ekip, sağlı sollu gerçekleştirdikleri ataklarda bir türlü golü bulamadı. Manavgatspor’dan Muhammet Hastürk maçın 77’nci dakikasında ikinci sarı karttan oyundan atıldı. Rakibin 10 kişi kalması ile birlikte bu dakikadan sonra oyunu rakip sahaya yıkan ve tek kale oynayan kırmızı siyahlı ekip, rakip defansı aşmakta zorlandı. Her iki ekibin gol girişimleri sonuç vermedi ve karşılaşma başladığı gibi bitti. Kırmızı siyahlı ekip ligin üçüncü haftasını da beraberlik ile tamamlayarak, puanını 3’e yükseltti. 

 

YILDIZLAMA

STAT: 13 Şubat Şehir Stadı

HAKEMLER Yasin Kol**, Şener İnanç**, Selahattin Altay**

24 ERZİNCANSPOR:  Ahmet Burgaz**, Alper Hamdi Bayraktar**, Abdullah Filiz**, Murat Şimşek***, Safa Yıldırım**, Oğuz Küçük**, Burhan Coşkun**, Mehmet Akif Tatlı**(83 dk. Zeynel Alkan*), Fatih Özer**(68 dk. Recep Soner Cihan*), Fahri Genç*, Yasin Dülger*(46 dk. Hasan Çakır*)

MANAVGATSPOR:  İsmail Çetin***, Muhammet Hastürk**, Fikret Sevilgen***, Aykut Eren**(78 dk. Onur Özcan*), Baran Yardımcı**, Alican Tez**(62 dk. Onur Alp Atilay*), Feyyaz Belen**, Yusuf Çelik**(74 dk. Şerif Doğan*), Emre Topran*, Burak Özcan*, Ahmet Sarı*.

SARI KARTLAR:  Murat Şimşek, Mehmet Akif Tatlı(24 Erzincanspor), Aykut Eren, Fikret Sevilgen, Alican Tez, Muhammet Hastürk, Şeref Doğan, Ahmet Sarı(Manavgatspor)

KIRMIZI KART:  77 dk. Muhammet Hastürk(Manavgatspor)