Hafta arasında oynanan Spor Toto 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden  24 Erzincanspor, kendi sahasında konuk ettiği Kütahyaspor’u 3-0 mağlup etti. Galibiyet hasretine 3 golle son veren kırmızı siyahlı ekip, sezon başından itibaren ilk kez rakip kaleye üç gol attı.
13 Şubat Stadyumunda Kütahyaspor karşılaşmasına mutlak 3 puan parolası ile çıkan Anagold 24 Erzincanspor, ligdeki 4’ncü galibiyetini 3 golle elde etti. Rakibi karşısında maç genelinde etkili bir futbol ortaya koyan kırmızı siyahlı ekip, beraberlik fobisine son vererek, 3 puan almayı başardı.
Karşılaşmaya etkili futbol oynayarak başlayan Anagold 24 Erzincanspor, aradığı golü maçın 31’nci dakikasında Cebrail’in kullandığı penaltı atışı ile buldu 1-0. Karşılaşmanın 40’ncı dakikasında konuk ekip Kütahyaspor’dan Rıdvan’ın hakeme yaptığı itiraz üzerine kırmızı kart gördü ve rakip takım 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın ikinci yarısına oyuna hakim ve topa sahip bir futbol ortaya koyarak başlayan kırmızı siyahlı ekip, karşılaşmanın 62’nci dakikasında Ahmet Kaan’ın kafa vuruşu ile skoru 2-0’a taşıdı. İkinci golden sonra oyuna iyice hakim olan kırmızı siyahlı ekip karşılaşmanın 81’nci dakikasında Aybars’ın golü ile skoru 3-0’a getirdi. Karşılaşma kırmızı siyahlı ekibin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Anagold 24 Erzincanspor elde ettiği galibiyet ile puanını 18’e yükseltti.