Spor Toto 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden 24 Erzincanspor, kendi saha ve seyircisi önünde Çorum Belediyespor’u konuk etti. Ligde üst sıralardaki iddiasını sürdürmek için mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkan kırmızı siyahlı ekip, sahadan golsüz berabere ayrılarak 1 puanla yetindi. Ayrıca karşılaşmada her iki takımda ilk yarıda kazandıkları penaltıları golle sonuçlandıramadı. Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynana karşılaşmaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Maça daha kontrollü bir oyun anlayışında başlayan her iki ekip, ilk dakikalarda rakip kale önünde fazla görülmedi.

Maçın 15’nci dakikasında gelişen Çorum Belediyespor atağından Safa’nın müdahalesi sonucu ceza sahası içerisinde Eray yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Turgay’ın vuruşunu kaleci Ahmet kurtardı ve geri dönen topu tekrar kaleyi göndermeye çalışan Turgay topu auta vurdu.

Maçın 28’nci dakikasında bu defa 24 Erzincanspor penaltı atışı kazandı. Gelişen atakta Abdullah’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi ile hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Fahri’nin vuruşunu kaleci Fatih kurtardı, geri dönen topu Burhan ağlara göndermek istedi ama topu auta vurdu. İlk yarıda gelişen her iki ekibin gol girişimleri sonuç vermedi ve ilk yarı golsüz sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına rakibi önünde daha baskılı bir futbol ortaya koyarak başlayan 24 Erzincanspor, rakip kale önünde pozisyonlar üretti. Burhan, Fahri ve Barış ile gol arayan kırmızı siyahlı ekip, aradığı golü bulamadı. Her iki takımın gol girişimleri sonuçsuz kalınca, karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Kırmızı siyahlı ekip aldığı 1 puanla puanını 23’e yükseltirken, 5’nci sırada yer aldı.

YILDIZLAMA
STAD: 13 Şubat Şehir Stadyumu
HAKEMLER: Alper Çetin***, Cem Özbay***, Birtan Yavuz***
24 ERZİNCANSPOR: Ahmet***, Alper**, Abdullah**(73 dk. Fatih*), Murat***, Safa**, Oğuz**, Burhan***, Enes**(77 dk. Said Can*), Recep**, Fahri**, Barış**
ÇORUM BELEDİYESPOR: Fatih***, Oğuzhan**, Emrah***, Turgay*(61 dk. Kudret*), Eray**, Hakan**(76 dk. Gökhan*), Berat**(87 dk. Eşref*), Emre***, Uğur**, Eşref**, İmam**
SARI KARTLAR: Safa(24 Erzincanspor), Fatih(Çorum Belediyespor)
KAÇAN PENALTILAR: 15 dk. Turgay(Çorum Belediyespor), 30 dk. Fahri(24 Erzincanspor)