Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. hafta mücadelesinde Anagold 24 Erzincanspor deplasmanda konuk olduğu Elazığspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla  mağlup etti.
Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Mert Güzenge düdük çaldı. Karşılaşmada 24 Erzincanspor'a 3 puanı getiren golleri 14. ve 61. dakikalarda Zeynel Alkan, 31. dakikada penaltıdan Oğuz Küçük ve 82. dakikada Sefa Küpeli kaydetti.
Bu sonucun ardından 24 Erzincanspor, E Grubu'nda 4 puana ulaşarak 2. sıraya yükselirken 1 puanda kalan Elazığspor son sıraya geriledi.
Maçtan sonra bir açıklama yapan Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Serdar Sabuncu,
‘‘6 günde 3 maç oynadık. Her maçı ayrı, ayrı düşündük. 3 maçı aynı kadroyla oynadık. Erzincan’da olmaktan çok mutluyum. Her maçı final havasında oynuyoruz her şey istediğimiz gibi gidiyor. Erzincan’a yakışanı yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Oynanan maçta 2 gol atan Zeynel Alkan ise, açıklamasında ‘‘bana şans veren hocama teşekkür ediyorum. 2 gol attım inşallah devamı gelir, kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istediklerini belitti.  
Maça İlk on birde başlayan Erzincanlı futbolcu Safa Küpeli ise ‘‘İstediğimiz skoru aldık. Rakip bizim için önemli değil. Bizim oyun tarzımızı her maça yansıtıyoruz. Ligde ve kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz diye açıklamada bulundu.
Yasin Dülger ise maç sonrasında yaptığı açıklamada ‘‘şehit ailelerine başsağlığı diledi. Kazandıkları için mutlu olduğunu’’ ifade etti.