Anagold 24 Erzincanspor kendi sahasında kümede kalma mücadelesi veren Manavgatspor’u konuk etti. Kırmızı siyahlı takım maçtan 4-2 galip ayrılırken, Erzincanspor’un galibiyeti getiren golleri Cenk Sarıtaş, Yasin Dülger, Aybars Garhan ve Cebrail Serçek kaydetti.

 13 Şubat Şehir Stadyumunda küme düşme mücadelesi veren Manavgatspor’u konuk eden ve bir türlü istikrarlı sonuçlar alamayan Anagold 24 Erzincanspor maçı büyük çekişmeye sahne oldu.

Maçın ilk yarısında rakibi karşısında çok etkili bir futbol ortaya koyamayan ev sahibi ekip, maçın 14’ncü dakikasında kazandığı penaltı atışını Cenk'in ayağından gole çevirdi ve ilk yarıyı rakibi karşısında 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısına daha etkili bir futbol oynayarak başlayan konuk ekip Manavgatspor, 48 dakikada geliştirdiği atakta Emre’nin golü ile skoru eşitledi 1-1. Golden sonra öne geçmek için rakip kalede baskı kuran Anagold 24 Erzincanspor 58’nci dakikada Yasin ile yeniden öne geçti 2-1. Bu golden sonra bir türlü oyunun hakimiyetini eline alamayan kırmızı siyahlı ekip kalesinde tehlikeler görmeye başladı. Maçın 72’nci dakikasında gelişen Manavgatspor atağında Ahmet skoru 2-2’e taşıdı.

            Golün ardından bu kez oyunu kontrolünü eline almaya başaran kırmızı siyahlı ekip 76’ncı dakikada Cebrali ile skoru 3-2 yaptı. Bu golün ardından rakip kalede etkili olan ev sahibi ekip Anagold 24 Erzincanspor, 82’nci dadikada Aybars’ın attığı gol ile skoru 4-2’ye taşıdı. Maçın kalan bölümünde oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Anagold 24 Erzincanspor sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılarak önemli bir galibiyeti hanesine yazdırdı.

            Kırmızı siyahlı ekip aldığı galibiyet ile puanını 41’e yükselterek, küme düşme bölgesinden uzaklaştı.

YILDIZLAMA

STAT: 13 Şubat Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Adem Sarıtaş***, Mert Türk***, Emrah Ünal***

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR: Bilal***, Barış***(60 dk. Sefa**), Erdi***, Aybars****, Cebrail****, Cenk***(70 dk. Serhat**), Yasin****, Safa***, Ömer***, Oğuz***(83 dk. Ahmet Kaan*), Umut***

MANAVGATSPOR: İsmail**, Burak**, Hakkı**(81 dk. Kazım*), Fikret***, Emre***, Öner**(71 dk. Mücahit*), Halil**, Kemal**, Ahmet***, Hüseyin Onur**, Şerif**(67 dk. Enver*)

GOLLER: 14 dk. Cenk(Pen), 58 dk. Yasin, 76 dk. Cebrail, 82 dk. Aybars(Anagold 24 Erzincanspor), 48 dk Emre, 72 dk. Ahmet(Manavgatspor)

SARI KARTLAR: Cebrail(Anagold 24 Erzincanspor), Hakkı, Ahmet, Hüseyin Onur(Manavgatspor)