Kulüp Basın Sözcüsü İlker Taşkan, Teknik direktör Bülent Akan’dan boşalan teknik direktörlük görevine Yüksel Özçimen’in getirildiğini ve Kadir Karmen’in de yardımcı antrenörlük görevine devam edeceğini kaydetti.
İlk yarıda 24 Erzincanspor’un iyi bir başarı elde ettiğini yineleyen Basın Sözcüsü İlker Taştan, takımın ikinci yarıda daha iyi bir başarı yakalaması için çalışacaklarını vurguladı. Yeni teknik heyete görevlerinde başarılar dileyen Taştan, taraftar ve basın mensuplarının takıma gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, bu ilginin devam etmesi temennisinde bulundu.

Yönetim kendilerine güvenerek bu göreve getirdiği için teşekkür eden Teknik Direktör Yüksel Özçimen; “Bize inandıkları ve bu sorumluluğu verdikleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca Bülent hocamla da ilk yarıda başarılı bir grafik çizdik, hep birlikte çalıştık. Takımı iyi yerlere getirdiğimize inanıyorum. Maalesef ayrık kararı aldığı için kendisiyle yollar ayrıldı. Kendiside bize bu konuda çok destekleri oldu. Bizim devam etmemiz konusunda her zaman yardımcı olacağını bize beyan etti. Bu sebeple bizde devam etme kararı aldık. Uzun yıllardın süper ligde ikinci ligde, üçüncü ligde gerekli şampiyonluklar yaşadım. Antrenörlük hayatımda da 15 yılı doldurdum. Milli takımlarda antrenörlük yaptım. 3 tane şampiyonluk yaşadım futbol hayatımda. Şuanda Erzincanspor’dayız bu görev bize verildi. Erzincanspor’un layık olduğu ikinci lige, bu özlemi kavuşturmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Zaten ilk yarıda inancımız, hırsımızı, her şeyimizi veriyorduk zaten. İkinci yarı biraz daha ağır oluyor. Herkes takviye yapıyor. Kafaya oynamak isteyenler önde kalmak istiyor. Geriye düşenler düşmemek için takviye yapıyor. Bunun bilinci doğrultusunda bizde eksik olan yerlerimize takviye yaparak Erzincanspor’u 2. Lige şuan itibariyle. Daha sonra da daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Yardımcı Antrenör Kadir Kar, yaptığı açıklamada; “Son 5 senedir ikinci liglerde ve üçüncü liglerde çalışıyorum. Bu sene de Erzincanspor için sezon başından beri gerekli hem saha dışında, hem saha içerisinde gerekli mücadelemizi veriyoruz. Yönetim kurulu bize bir sorumluluk verdi. Bizde bu sorumluluğun altından başarı ile kalkacağımızdan eminiz. Burada Erzincan kamuoyu ve basın mensupları bize destek verdiği sürece bunun başaracağız. Hedefimiz, hep birlikte inşallah sezon sonu gerçekleştireceğiz. Gerekli takviyeleri yaptığımız takdirde, sezon sonu hep birlikte bu ipi göğüsleyeceğiz.”