Spor Toto 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor, kendi sahasında konuk ettiği Van Büyükşehir Belediyespor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada 1-0 öne geçen ev sahibi takım, galibiyeti koruyamadı ve müsabaka 1-1 sona erdi. Elde edilen sonuç ile kırmızı siyahlı ekip galibiyet özlemini devam ettirdi.
3. Lig 1.Gurup 13’ncü hafta müsabakasında Anagold 24 Erzincanspor ile Van Büyükşehir Belediyespor, 13 Şubat Şehir Stadyumunda karşılaştı.
Müsabakaya taraftar desteğini de arkasına alarak başlayan ev sahibi ekip, ilk yarı süresince daha kontrol ve rakip kale önünde etkili olan takım görünümündeydi. İleride Aybars ve Burhan ile rakip kaleyi zorlayan kırmızı siyahlı ekip, ilk yarı süresince etkili oyununu sürdürdü. Konuk ekip Van Büyükşehir Belediyespor ise genelde atakları kendi yarı sahasında kabul etti ve kontra ataklar ile pozisyon aradı. Karşılaşmanın ilk yarısı her ekibin gol girişimleri sonuç vermeyince golsüz sona erdi.
Müsabakanın ikinci yarısına rakibi önünde etkili futbol oynayarak başlayan kırmızı siyahlı ekip aradığı golü maçın 61’nci dakikasında buldu. Gelişen kırmızı siyah atağından topla ceza sahası içerisinde buluşan Burhan düzgün bir vuruşla topu rakip takım ağlarına bıraktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyun kontrolünü elinden bırakmayan kırmızı siyahlı ekip, oyuna ağırlığını koydu. Golden sonra rakip kale önünde pozisyonlar üretmek isteyen Van Büyükşehir Belediyespor, maçın 82’nci dakikasında aradığı golü buldu. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu ceza sahası içerisinde iyi takip eden Selçuk kafa vuruşu ile topu ağlara bıraktı 1-1.
Golden sonra her iki takımın gol girişimleri sonuç vermedi müsabaka 1-1 sona erdi.
 
YILDIZLAMA
STAD: 13 Şubat Şehir Stadyumu
HAKEMLER: Adnan Deniz Karatepe**, Mutlu Çiğdem**, Hidayet Zeybek**ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR: Bilal **, Burhan ***(72 dk. Ahmet Kaan *), Sefer **(88 dk. Yasin*), Erdi ***, Volkan***(90 dk. Zeynel *), Aybars**, Cebrail***, Safa**, Emre**, Oğuz**, Ömer**
VAN B.BELEDİYESPOR: Okan **, Gürol**, Berkay**, Akın**,(78 dk. Uğur*), Salih**, Abdullah**, Selçuk***, Medeni**, Furkan(68 dk. Eray*), Halil*(56 dk. Deniz *), Serkan**
GOLLER: 61 dk. Burhan(24 Erzincanspor), 82 dk Selçuik(Van B. Belediyespor)
SARI KARTLAR: Sefer, Emre(24 Erzincanspor), Eray, Caner, Uğur, Serkan(Van B.Belediyespor)