Spor Toto 3. Ligde maçlar dün oynanan karşılaşmalar ile başladı. 24 Erzincanspor ligin ilk maçında Erzincan 13 Şubat Şehir stadında Körfez İskenderunspor ile 1-1 berabere kaldı.

24 Erzincanspor takımı 3.lig 3.grupta ilk yarının ilk maçında Körfez İskenderunspor’u konuk ederken, ilk yarının son maçında Beylerbeyi deplasmanında olacak.

Sezona yeni Yönetim ve yeni isim ile giren 24 Erzincanspor ligin ilk maçında Erzincan 13 Şubat Şehir stadında Körfez İskenderunspor ile karşılaştı. Yıllar sonra ilkkez 24 Erzincanpor ve Kırımız-Siyahlı formayla sahaya çıkan takıma Erzincanlı spor severler yoğun ilgi gösterdi.

Karşılaşmayı Trabzon Bölgesinden Alparslan Şen yaparken, yardımcılıklarını yine Trabzon Bölgesinden Burak Cansız ile Yakup Bulut yaptı. 4. hakem olarak da Trabzon bölgesinden Ramazan Keleş görev aldı.

Karşılaşma 24 Erzincanspor’un vuruşu ile başlarken, maç güneşli bir havada 37. Derece sıçaklıkta oynandı. Maçın ilk yarısı dengede gitti. 26. dakikada Körfez İskenderunspor Soner Özdemir’in ceza sahasının dışından attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarı ise 24 Erzincanspor baskısını artırdı ve 69. dakikada Fahri Genç’in uzaktan attığı müthiş golle skoru 1-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran 24 Erzincanspor rakip kalede golü bulamazken, kendi kalesinde tehlikeler yaşadı. Maç bu skorla bitti.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan 24 Erzincanspor basın sözcüsü İlker Taştan trübünleri dolduran Erzincanlı spor severlere teşekkür etti. Taştan açıklamasında; “Bu maç ilk maç olması münasebetiyle galibiyetle başlamak istiyorduk. Fakat bazı eksikliklerimiz vardı, bilindiği üzere kamp dönemini çok iyi geçiremedik. Bütün bu eksikliklerimizi tamamladıktan sonra çok daha iyi olacağız. Biz kesinlikle şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Biz bu takımı şampiyon yapmaya geldik. Bütün eksikliklerimizi tamamlayıp, idmanlarımızı eksiksiz yaptıktan sonra, çünkü diğer takımlara göre eksikliklerimiz var ve bunları giderdikten sonra umuyoruz ki şehrimize şampiyonluğu yaşatacağız. Takımımıza ayrıca bir iki transfer daha yapmayı düşünüyoruz” dedi.

24 Erzincanspor- Körfez İskenderunspor : 1-1


HAKEMLER: Alparslan Şen***Burak Cansız*** Yakup Bulut***

24 Erzincanspor

Ahmet Burgaz**, Enver Abdullah Filiz**, Murat Şimşek**, Safa Yıldırım***, Alper Hamdi Bayraktar***, Oğuz Küçük***, Burhan Coşkun 84**'(Said Can Açıkalın**) , Fahri Genç***, Ömer Çetinbaş**, Yasin Dülger 58**' (Fatih Özer**), Eray Can Akkaya 46**' (Hasan Çakır**)

Körfez İskenderunspor

İsmail Çiçek***, Ersoy Dinçer***, Göktuğ Uzunoğlu**, Serdar Birer**, Yaşar Yılmaz 59**' (Oğuzhan Çeşmeli**) , Oğuzhan Öztürk**, Zeki Gündoğdu*, Uğur Demiroğlu 72**'(Burak Bükel**), Osman Yıldırgan**, Soner Özdemir***, Ercan Güneri 83**' (Ömer Emir**)