İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig ekibi Alanyaspor, son iki sezonda isim sponsoru olan Aytemiz akaryakıt firmasıyla yeniden anlaştı.

Aytemiz'den yapılan açıklamada, "Aytemiz, Spor Toto Süper Lig'deki ilk 2 yılında istikrarlı bir duruş sergileyen Alanyaspor ile isim sponsorluğu için yeniden sözleşme imzaladı. Alanyaspor, 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda, Aytemiz'in verdiği güçlü destekle Süper Ligde oynamaya devam edecek." ifadeleri yer aldı.

Her zaman spor ve sporcuyu destekleyen bir anlayışla hareket ettiklerini vurgulayan Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke sponsorlukla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Biz, Aytemiz olarak sektörün en hızlı büyüyen markasıyız. Alanyaspor da 2 yıl önce Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi. İki yıldır başarıyla devam eden iş birliğimizi bu yıl da sürdüreceğiz. Şirketimiz ve Alanyaspor yönetimi tarafından imzalanan iş birliği ile takımın adı bu sezon boyunca da 'Aytemiz Alanyaspor' olarak anılacak. Aytemiz Alanyaspor'un Spor Toto Süper Lig’de 2 yıldır gösterdiği istikrarlı başarının devam edeceğine canıgönülden inanıyoruz."

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu da söz konusu iş birliğine ilişkin olarak, "Türkiye'nin güçlü ve büyüyen akaryakıt firması olan Aytemiz ile iş birliğimizin üçüncü yılına giriyoruz. Bu iş birliğinden aldığımız kuvvetle yeni sezonda da başarılı işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bu anlaşmada emeği geçenlere ve firma yetkililerine ayrıca teşekkür ederim. Her iki taraf için de hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.