3. Lig 1. Gurupta Mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor Ziraat Türkiye Kupası grup aşamasında ilk hafta maçında Tuzlaspor'a farklı mağlup oldu.
Ziraat Türkiye Kupası grup aşamasında ilk haftanın maçları başladı. Türkiye Kupası E Gurubunda mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor, gurubun ilk maçında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaştı.Ev sahibi ekip Tuzlaspor 4-0 kazandı.
İstanbul’da oynanan ve Erzincanlı taraftarların ilgi gösterdiği karşılaşmaya Anagold 24 Erzincanspor, tutuk bir futbol ortaya koyarak başladı. İlk yarı süresince rakip kaleye gidemeyen kırmızı siyahlı ekip, maçın 30’ncu dakikasında Ömer’in kendi kalesine attığı gol ile 1-0 geriye düştü. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında etkili futbolunu sürdüren ev sahibi ekip Tuzlaspor, maçın 60’ncı dakikasında Ozan, 82’nci dakikada Okan ve 90’ncı dakikada Tolunay’ın golleri ile skoru 4-0’a taşıdı.Kırmızı siyahlı ekip kupanın ilk maçında 4-0 yenilerek, kupaya kötü başlangıç yaptı. Anagold 24 Erzincanspor kupada ikinci maçını kendi sahasında Galatasaray ile karşılaşacak.