Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor deplasmanda Kırıkhanspor ile karşı karşıya geldi. Erzincanspor 16. dakikada Atilla Aybars Garhan’ın attığı gol ile sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Kırıkhan İlçe stadında oynanan maça hızlı başlayan Erzincanspor, 16. dakikada Atilla Aybars Garhan ile 1-0 öne geçti. İlk yarını ilerleyen dakikalarında her iki takımında karşılıklı atakları sonuçsuz kalınca karşılaşmanın ilk yarını 1-0 Erzincanspor üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da her iki takımda geliştirdiği atakları gole çeviremeyince maçı temsilcimiz Erzincanspor 1-0 kazanarak çok önemli bir 3 puan alıp puanını 7’ye çıkardı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Teknik Direktör Mehmet Kaya, yönetiminde mücadele eden Erzincanspor, ligde iki galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyetle 7 puanla 8. sırada yer alıyor. Erzincan ekibi attığı 6 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü. Grupta 11 puanlı Turgutluspor lider durumda yer alırken son sırda ise -2 puanı bulunan Kayseri Erciyespor bulunuyor.

Ziraat Türkiye Kupası dördüncü tur maçlarının kura çekimi İstanbul'da yapıldı.24 Erzincanspor kupada Teleset Mobilya Akhisar spor ile eşleşti. Anagold 24 Erzincanspor müsabakayı deplasmanda oynayacak.