Anagold 24 Erzincanspor kümede kalma mücadelesi veren Karacabeybirlikspor’u konuk etti. Kırmızı siyahlı takım maçtan 2-1 mağlup ayrılırken  Erzincanspor’un tek golünü Cebrail Serçek, penaltıdan kaydetti.

Erzincan 13 Şubat Stadyumunda oynanan, Erzincanspor,  Karacabeybirlikspor  maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın ilk yarısında rakibi karşısında çok etkili bir futbol ortaya koyan Kırmızı siyahlı takım maçın 15. Dakikasında elde ettiği penaltıyı Alihan Tunçer, topu kalecinin kucağına göndererek mutlak bir pozisyondan yaralanamadı. Maçın 44. Dakikasında konuk ekibin futbolcusu Alim Harlak’ın golüne engel olamayarak  ilk yarıda soyunma odasına  1-0 mağlup gitti.

Maçın ikinci yarısına daha kontrollü bir futbol oynayarak başlayan Erzincanspor maçın 68. Dakikasında Cebrail Serçek ile penaltıdan skoru 1-1’e getirdi.  Maçın geriye kalan bölümlerinde rakip takım Erzincanspor kalesinde ataklarını sıklaştırarak 77. Dakikada Karacabeybirlikspor Ali Serin ile 2-1 öne geçti.  Oynanan karşılaşmanın geriye kalan bölümlerinde başka gol olmayınca maçı Karacebeybirlikspor 2-1 galip tamamlayarak puanı 36’a çıkartarak düşme hattından biraz olsun uzaklaştı. Kırmızı siyahlı ekip ise aldığı mağlubiyetle 44 puanda kaldı.