Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Anagold 24 Erzincanspor Kocaelispor'u 5-1 mağlup etti. Anagold 24 Erzincanspor ligin 22. haftasında kendi evinde Kocaelispor'u konuk etti. 

Anagold 24 Erzincanspor  ikinci devrede bulduğu 5 golle sahadan 5-1 galip ayrılarak aldığı 3 puan ile ligde 9. sıraya yerleşti.

Maçın İlk dakikalarından itibaren kontrollü oyun oynayan Kocaelispor kanatlardan ataklar yapmaya başladı. Dakikalar 14'ü gösterdiğinde Kocaelispor'dan Gökdeniz Bayraktar Anagold 24 Erzincanspor kalecisi Yaşar Memişoğulları'ndan dönen  topu filelerle buluşturarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu dakikakadan itibaren Anagold 24 Erzincanspor sahasında etkisini arttıran Kocaelispor'un bulduğu pozisyonları Anagold 24 Erzincanspor kalecisi Yaşar Memişoğulları engelledi.  İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına Kocaelispor'un 1-0'lık galibiyeti ile gitti.

Karşılıklı ataklarla İkinci yarıya başlayan Anagold 24 Erzincanspor ve Kocaelispor rakip kalelerde pozisyon üreterek gol bulmaya çalıştı. Dakikalar 51’i gösterdiğinde sahneye çıkan  Anagold 24 Erzincanspor'dan Muhammed Enes Yılmaz sağ kanattan gelen topu ağlarla buluşturup takımını 1-1'e taşıdı. Bu golden 4 dakika sonra penaltı kazanan Anagold 24 Erzincanspor  Muhammed Enes Yılmaz ile durumu 2-1'e taşıdı.  Kocaelispor sahasında ataklarını sıklaştıran Anagold 24 Erzincanspor ceza sahası dışında serbest vuruş kazandı. Bu serbest vuruşu iyi değerlendiren Uğur Karakoç dakikalar 61'i gösterirken takımını 3-1'lik skora taşıdı. Moral olarak bozulan Kocaelispor bu golden sonra kendi sahasında iyice açık vermeye başladı. Dakikalar 65'i gösterdiğinde kontra ataktan gelişen pozisyonu iyi değerlendiren Muhammed Enes Yılmaz kendisinin 3. takımının 4. golünü atarak skoru 4-1 yaptı. Bu golden 5 dakika sonra sol kanattan pozisyona katılan Uğur Karakoç attığı gol ile skoru 5-1 yaptı. Kocaelispor yaptığı ataklardan sonuç alamadı. Maçın sonuna ilave edilen 2 dakikada da skor değişmeyince maç Anagold 24 Erzincanspor'un 5-1' lik galibiyeti ile sona erdi.

Anagold 24 Erzincanspor aldığı 3 puan ile puanını 29'a çıkararak  9. sıraya yerleşti.