TFF 3.Lig 2.Grup’un 22. haftasında Anagold 24Erzincanspor ile Kırıkhanspor Erzincan 13 Şubat Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşmayı Erzincanspor 4-0 galip gelerek Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha rahat geçti.


3. Lig 2. Grupta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor  kendi sahasında karşılaştığı Hatay temsilcisi Kırıkhanspor’u 4-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.  Kırmızı siyahlı Temsilcimiz Erzincanspor maçın her iki yarısında attığı 2’şer golle maçı 4-0 gibi farklı bir skor ile kazandı. Erzincanspor bu sonuçla zirveye bir adım daha yaklaşarak grupta 3. Sıraya yerleşti.  


Maçın ilk yarısına etkili bir futbol ortaya koyarak başlan Erzincanspor aradığı golü 2. Dakikada Ferhat Çoban ile buldu. Golden sonra etkili futbolunu sürdüren Kırmızı siyahlı ekip 7. Dakika da Batuhan Er ile skoru 2-0’a taşıdı. Maçın ilk yarısında gelişen ataklardan başka gol olmayınca ilk yarı Temsilcimiz Erzincanspor’un 2-0’lık galibiyeti ile sona erdi.  Maçın İkinci yarısında da kırmızı siyahlı temsilcimiz etkili ataklarla gol aramaya başladı. Maçın 48. Dakikasında Mikail Baydur’un kafa vuruşu ile bulduğu golle skoru’u 3-0’a taşıdı.  

Bulduğu gollere rağmen oyundan düşmeyerek ataklarını rakip sahada sürdüren Erzincanspor 75. Dakikada Emi Can Sayar takımının dördüncü golünü attı.   Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmadı ve Erzincanspor zorlu karşılaşmayı 4-0 galip tamamladı.