ANTALYA (AA) - Süper Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Safet Susic, "Beşiktaş hak etti, bizden daha iyi oynadı." dedi.

Negredo ilk golünü attı, Beşiktaş kazandı

Susic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş'ı galibiyetinden dolayı kutladığını söyledi.

"Beşiktaş hak etti, bizden daha iyi oynadı." diyen Susic, ilk yarının kendileri açısından kötü geçmediğini, ortada bir oyun olduğunu ancak ikinci devrede sahip oldukları bütün topları 2-3 pas yaptıktan sonra kaybettiklerini belirtti.

"Son 5-6 dakika daha direnebilseydik, bir puan alabilirdik"

Susic, Beşiktaş'ın ikinci yarının tamamını kendi sahalarında oynadığını kaydederek, "Aslında oyun planımızda bu kadar geriye çekilmek yoktu. Ancak orta sahada çok top kaybettiğiniz zaman mecburen çıkamıyorsunuz. Bir iki pas yapıyoruz ve top kaybediyoruz. Beşiktaş'ı tekrar tebrik ediyorum. Beşiktaş şu anda Türkiye'nin en iyi, en formda takımı. Belki son 5-6 dakika daha direnebilseydik, bir puan alabilirdik. Ancak olmadı." diye konuştu.

"Oyuncuların, Beşiktaş takımından korkmuş, çekinmiş olabilirler"

Kanat oyuncularının da maçta çok top kaybettiğini aktaran Susic, "Devre arasında oyuncularımdan top kaybetmemelerini istedim. Özellikle kanattaki oyuncularımdan. Ancak olmadı. Belki Beşiktaş takımından korkmuş, çekinmiş olabilirler." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Sinan Özmüş