34 ilin katıldığı 13 Yaş Altı Kulüpler Türkiye Şampiyonası’na Erzincan yine ismini yazdırmasını bildi. Türkiye şampiyonasına 512 erkek, 212 kız sporcu katıldı. Erzincan İMKB Müşir Zeki Paşa ilköğretim okulu Spor Kulübünün de 10 sporcuyla katıldığı 13 yaş altı Türkiye şampiyonasında Türkiye üçüncülüğü kazanıldı. İMKB Müşir Zeki Paşa Spor kulübü Başkanı Sinan kartal, Erzincan’a Türkiye üçüncüsü olarak gelen sporcularını ve antrenörlerini kutlarken, “Bize bu başarıyı kazandıran antrenörlerimiz Mehmet Yanık ve Mürsel Yıldız teşekkür ediyor, sporcu yavrularımızla gurur duyuyoruz” dedi.

          13 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonasına Çift Erkekler ve Çift kızlar dallarında katıldıklarını belirten kulüp Başkanı Sinan Kartal, “Furkan Şimşek ve Furkan Güleç’in Çift erkekler dalında Türkiye üçüncüsü olurken, Gökçen Zeynep Ergincan ve Görkem Esra Ergincan Türkiye ikincisi; Karışık Çiftlerde ise Görkem Ergincan ve Sezgin Kelebek Türkiye ikincisi oldular. Ayrıca Tek Erkeklerde Sezgin Kelebek Türkiye sekizincisi oldu.” dedi. Müşir Zeki Paşa Spor Kulübü Başkanı Kartal, “Maddi ve manevi açıdan takımımızın ve sporcularımızın yanında olacağız. Onların daha büyük başarılara imza atacaklarına olan

inanç ve güvenimiz tamdır. Özellikle kamımızı çalıştıran ve onların hazır olmalarında, başarılarında büyük payları olan antrenörlerimiz Mehmet Yanık ve Mürsel Yıldız’a en kalbi teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu arada Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Atanur Köseoğlu ile okul müdürümüz Muhammed Mustafa Güneş’e maddi-manevi katkıları için de teşekkür ediyoruz.” dedi.