Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hesapları yapan ve mücadele verdiği Türkiye Kupası E Grubu’nda da iddialı olan Anagold 24 Erzincanspor’u zorlu bir dönem bekliyor.

Anagold 24 Erzincanspor’u 10 gün içersinde birbirinden zorlu 4 müsabaka bekliyor. Ligde 25 puan toplayarak ilk yarıyı 8. sırada tamamlayan Kırmızı siyahlılar 14-24 Ocak tarihleri arasında 10 günde kritik 4 maça çıkacak. Erzincanspor 14Ocak’ta ligde ikinci devrenin ilk maçında kendi sahasında eski takımı Altay spor’a karşı oynayacak olan Serdar Sabuncu’un talebeleri ilk maçta Altay’a 2-0 mağlup olmuştu. 3 gün sonra 17 Ocak’ta Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda Tuzlaspor’u kendi sahasında ağırlayacak Kırmızı siyahlı takım, Tuzlaspor karşısında ilk maçtan 4-0 mağlup ayrılmıştı.

21 Ocak’ta ise Ligin ilk yarısında kendi sahasında 1-0 mağlup ettiği Çorum Belediyespor ile karşılaşacak olan 24 Erzincanspor, daha sonra ise 24 Ocak’ta deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Kırmızı Boğalar tarihinde ilk karşılaştığı Galatasay karşısında kendi evinde 1-1 berabere kalmıştı. Hem kupadaki durumunu belirleyecek, hem de ligdeki müsabakaların rövanşı olacak, bu maçlara mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan Erzincanspor 10 günde oynayacağı 4 maçlık periyotta nasıl sonuçlar alacağı merak ediliyor.