TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off rövanş maçında Ankara Demirspor deplasmanında final şansı arayan Anagold 24 Erzincanspor, ilk maçta 1-0 yendiği rakibine deplasmanda 3-0 yenilerek elendi
Ankara 19 Mayıs Stadında oynanan maçın ilk yarısında ev sahibi Ankara Demirspor daha atak göründü. Temsilcimiz Anagold 24 Erzincanspor rakibini özellikle orta sahada baskı kurarak durdurmaya çalışsa da topa hakim olan taraf Ankara Demirspor oldu. Daha kontrollü bir oyun anlayışı benimseyen Anagold 24 Erzincanspor’un ilk 30 dakikadaki tutuk futbolu dikkatlerden kaçmadı.


HAKEM KUTLUHAN BİLGİÇ SAÇ BAŞ YOLDURTTU
Her şey istediğimiz gibi giderken mücadelenin 36. Dakikasında gelişen Ankara Demir atağında iki futbolcunun omuz omuza mücadelesini penaltı olarak değerlendiren orta hakem Kutluhan Bilgiç taraftardan ve futbolculardan büyük tepki aldı. Penaltı atışını gole çeviren Sebahattin Usta, Ankara Demirspor’u 1-0 öne geçirdi. 
Golden sonra daha iyi futbol oynayan Anagold 24 Erzincanspor’da futbolcular hakemin verdiği yanlış kararlar sonrası adeta çılgına döndü. 


STRES YÖNETİMİNİ BECEREMEDİK
İkinci yarıya Aybars’ın oyuna girmesiyle daha iyi başlayan kırmızı siyahlılar gole çok yaklaştı. 46. Dakikada topun direkten dönmesiyle mutlak bir golden olan Anagold 24 Erzincanspor, bir anlık konsantrasyon eksikliği sonrası kornerden gelen topta 49. Dakikada golü kalesinde gördü ve fark 2’ye çıktı. Ankara Demirde ikinci golün sahibi Muhammet Enes Yılmaz oldu.
Yenilen ikinci golün ardından Aybars’ın şanssız bir şekilde sakatlanmasıyla bir ara sahada 10 kişi kalan ve çok adamla Ankara Demir kalesine yüklenen kırmızı siyahlı temsilcimiz, 56. Dakikada az adamla yakalandığı bir kontra atak sonrası Burak Sürmeli’nin ayağından üçüncü golü yedi ve sahada adeta dağıldı. Anagold 24 Erzincanspor’un bu pozisyonda hem sahada bir kişi eksik kalması ve hem de tüm defans oyuncularının korner atışı için ileri çıkması çok büyük bir hata oldu. 


BİR ŞEHRİN HAYALLERİNİ ÇALAN ADAM, KUTLUHAN BİLGİÇ
Oldukça kötü bir yönetim sergileyen hakem Kutluhan Bilgiç’in tuzağına düşen Anagold 24 Erzincanspor’lu futbolcular deyim yerindeyse tecrübesizliklerinin kurbanı oldu. Verilen yanlış kararlar sonrası oyundan düşen ve kontrolü kaybeden kırmızı siyahlı ekip, adeta stres yönetimini beceremedi. 
Üç farklı skor sonrası sahada büyük bir mücadele veren kırmızı siyahlılar pozisyonlar buldu ancak değerlendiremedi. Maçın 85. dakikasında Erzincansporlu Hüseyin’in ceza sahasında yerde kalmasına devam diyen ve verdiği taraflı kararlar ile tiyatrosunu kusursuz oynayan orta hakem Kutluhan Bilgiç, neyin intikamını aldı ya da neyi amaçladı bilmiyoruz? Bildiğimiz bir şey var ki koskoca bir şehrin hayallerini çaldı. Bir sezon süren çok büyük bir emeği birkaç düdükle heba etti.