Antalya Kemer’de 27/29-12-2014 tarihlerinde düzenlenen Küçükler Türkiye Badminton Şampiyonasında Erzincan Türk Telekom spor Türkiye şampiyonu oldu.

  Şampiyonaya 20 kulüp takımı ve 160 sporcu katıldı. Erzincan Türk Telekom Spor grup maçlarından başarı ile çıkarak yarı finalde Ankara Ego Sporu 4-3 yendikten sonra finalde ise Bursa Osmangazi Belediyesi’ni 5-2 gibi net skorla yenerek Türkiye Şampiyonu olmuştur.

  Erzincan Türk Telekom Spor Kulüp Başkanı Muhammet Demir ise ;

“Ülkemizin sektörel bazda en büyük kuruluşu olan Türk Telekom spora ve sporcuya verdiği desteklerle de bu alanda da büyüklüğünü göstermektedir. Bu bakımdan Türk Telekom, “Türk Sporunun En Büyük Taraftarı” sloganıyla binlerce sporcunun yetişmesine ve uluslararası sürdürülebilir başarılar elde etmelerine zemin hazırlıyor.

Asıl kaynağı insan olan iletişim sektörünün lider kuruluşu olarak, yalnızca faaliyet alanımızda yaptığımız yatırımlarla değil spor ve sporcularımıza yaptığımız yatırım ve kattığımız değerle de öne çıkıyoruz.

Türkiye’nin En Değerli Markası ve Türk Sporunun En Büyük taraftarı olan Türk Telekom; sektörel liderliğini ve sportif alandaki desteğini de sürdürecektir. Spora sevgiyle bağlı çalışanlarımızın ve başarılı sporcularımızın sağladığı enerjiyle sürdürülebilir başarılar için yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.

Bu başarıda başta sporcularımız olmak üzere antrenörlerimiz Murat Sönmez-Ugur Erçetin’ e ,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Badminton Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Demir’e ve Badminton İl temsilcisi Selçuk Köksal’a Badminton Sporuna verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.