13 Şubat Erzincan Spor Kulüp Başkanı Güven Ataş yaptığı açıklamada; "Taşkıran için kermes ve bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini vurgulayarak, Erzincanlıların kermese ve Pazar günü oynanacak olan futbol müsabakasına ilgi göstermelerini istedi.

      Ankara’da tedavisi devam eden İlayda Taşkıran için tek yürek olacaklarını söyleyen 13 Şubat Erzincanspor Kulüp Başkanı Güven Ataş, “Erzincanspor ailesi olarak yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, 24 altın adamımızla kampanyayı başlattık. 

  Valimiz ve Vali Yardımcıları, belediye başkanımız ve tüm ekibi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve tüm kurum müdürlerimiz, yurt içi ve yurt dışından tüm Erzincanlıların destekleri ve katkılarıyla kocaman bir aile fotoğrafı oluşturuyoruz. Bu fotoğraf 12, 13, ve 14 Aralık günleri dört yolda kermes şeklinde olacaktır.

 Ayrıca Pazar günü saat 12.30’da 13 Şubat Erzincan Spor-Rize Çayeli Spor maçında büyük ile aile olduğumuzu göstererek bu tabloyla İlayda’ya büyük moral kaynağı olacağız. Sizleri bu fotoğrafta görmek istiyoruz. Sevginiz gösterebildiğiniz kadar büyüktür. Erzincan’ı tek yürek olmaya çağırıyoruz.” açıklamasında bulundu.