Polonya da yapılan Avrupa şampiyonasında çift kızlarda Nazlıcan Inci ve Bengisu Erçetin çift bayanlarda Danimarka ya 2-1 yenilen Erzincanlı Milli Sporcularımız Türkiye’nin en iyi derecesini alarak Avrupa 2 cisi oldular.

Sosyal medyadan alınan başarıyı paylaşan sporcularımız ve milli takım antrenörlerimiz duygu dolu mesajlar yayınladılar.

Badminton Milli Takım Sporcularımız Nazlıcan İnci ve Bengisu Erçetin sosyal medyada yaınladıkları mesaj da “ Biz ay yıldızlı bayrağı taşıyoruz. Zorluk çıkaran insanlar ne yaparsanız yapın hocalarım ve biz elimizden gelenin en iyisi yapmaya devam edeceğiz. Beni yetiştiren hocalarım Murat Sönmez ve Uğur Erçetin hocalarımın her zaman yanındayım.” diyerek sevinçlerini paylaştılar.

Milli takım Antrönörü Murat Sönmez ise yazdığı mesajda “Yılardır Erzincan’ı ve ülkemizi en iyi şekilde ve başarıyla temsil etmeye çalıştık. Gerek ulusal gerekse uluslararası sayısız başarılar kazandırdık. Tabi ki tek başımıza yapmadık öncelikle bu başarılarda bize destek veren maddi ve manevi her zaman yanımızda olan herkesi canı gönülden minnet borçluyuz. Onlar güvendi yanımızda oldular bizde birlikte basardık bunun sonuncunda ülkemize ilk Avrupa şampiyonluğunu getirdik. Bunları yaparken maddi manevi hiçbir fedakârlıktan kaçmadık. Buna rağmen bizi gerek Erzincan da gerekse de Erzincan dışında yıpratmaya çalışan bu yolda çektiğimiz çileleri görmezden gelen şahsi menfaatlerini her zaman her şeyin üstünde tutan adaletten uzak Erzincan badmintonuna ve başarısına zarar veren herkese bugün kızlarımız gereken cevabı vermişlerdir. Biz Erzincan ve bu ülke için her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi

BİZ de 13 Şubat Medya ekibi olarak gurur kaynağımız olan Milli takım sporcuları ile Hocalarımızı yürekten tebrik ediyoruz.