13 Şubat Şehir Stadında karşı karşıya gelen 24 Erzincanspor ile Ankara Demirspormücadelenin ilk dakikalarında bir birlerine üstünlük sağlamak için kontra ataklarla oyunun kontrolünü sağlamaya çalıştılar. Maçn ikinci çeyreğinde ataklarını sıklaştıran ev sahibi Erzincanspor tabelası olan 24. Dakika da Hüseyin Çiray’ın golüyle 1 – 0 öne geçti. Bu dakikadan sonra rakip sahada ataklarını arttıran kırmızı siyahlı takım Kaptan Erman’ın etkili ataklarıyla gol bulamadı. İlk yarının son dakikalarında oyunun kontrolünü elinde tutan 24 Erzincanspor soyunma odasına 1 – 0 önde girdi.  İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte konuk ekip Ankara Demirspor gol pozisyonlarına girse de aradığı golü bulamadı. Rakip sahada etkili futbolunu sergileyen ve oyunun geneline hakim olan Erzincanspor sahadan 1- 0 galip ayrılarak ikinci maç için avantaj elde etmiş oldu.

SAHAYA GİREN KÖPEK HAKEM TARAFINDAN DIŞARI ÇIKARILDI

Anagold 24 Erzincanspor – Ankara Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sahaya giren sahipsiz bir köpek karşılaşmanın duraklamasına neden oldu. Sahaya giren köpek ilk olarak futbolcular tarafından saha dışına çıkarıldı. Sahanın dışına bırakılan köpek tekrar sahaya girince karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay, sahaya giren köpeği kucağına alarak saha kenarında bulunan top toplayıcılara verdi. Top toplayıcılar da köpeği saha dışına çıkardı.

 TARAFTAR ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI

Erzincan 13 Stadının son maçında Erzincansporlu taraftarlar stadın tamamı doldurarak 90 dakika boyunca tezahüratta bulundu. Ankarademirspor  maçının hazırlıklarına 1 hafta nceden başlayan  Taraftar grupları  bu önemli maçta üstüne düşen görevi fazlasıyla yaptı. Kırmızı siyahlı renklere gönül vermiş taraftarlar kritik Demirspor  karşılaşmasında astıkları pankartlarla yaptıkları şovlarla  13 Şubat  Stadını adeta inletip galibiyette önemli rol oynadılar.  Maç  sonunda da ortaya konan oyundan ve alınan galibiyetten  dolayı Erzincansporlu oyuncuları tribünlere çağırarak alkışladılar.